To je to što me zanima!

Angelina ima novog dečka? U Veneciji je snimili s reperom

Angelina Jolie i Akala već su zajedno putovali. U svibnju prošle godine posjetili su Jamajku, a krajem prosinca snimili su ih na večeri u milanskom restoranu
Vidi originalni članak

Glumica Angelina Jolie (49) stigla je na Filmski festival u Veneciji u pratnji repera Kingsleyja Jamesa McLeana Daleyja. Od prošle godine šuška se da joj je Britanac jamajčanskog podrijetla novi partner. 

ZVIJEZDA U ITALIJI FOTO Raspložena Angelina Jolie stigla je u Veneciju, mahala je fotografima. Očekuje se i Brad

Već su zajedno putovali. U svibnju prošle godine posjetili su Jamajku, a krajem prosinca snimili su ih na večeri u luksuznom restoranu u Milanu. 

Akala je njegovo umjetničko ime. On je povjesničar, pjesnik, novinar, reper te strastveni ljubitelj kazališta i umjetnosti.Odrastao je u umjetničkoj obitelji te je od ranog djetinjstva bio izložen kazalištu i glazbi.

BIVŠI SUPRUŽNICI NA ISTOM MJESTU Organizatori festivala u Veneciji morali spriječiti susret Angeline i Brada: 'Ne želimo probleme'

Dosad je izdao pet studijskih albuma. Svoju prvu knjigu, 'Domoroci: Rasa i klasa u ruševinama Carstva', objavio je 2018. godine.

Najboljim hip-hop izvođačem proglašen je na dodjeli MOBO nagrada 2006. godine. Riječ je o godišnjoj britanskoj nagradi koja se dodjeljuje za dostignuća u glazbi crnačkog porijekla, uključujući hip hop, grime, UK Drill, R&B, soul, reggae, jazz, gospel i afričku glazbu).

DOBITNICA ZLATNOG LAVA Sigourney Weaver u Veneciji je dobila nagradu za životno djelo: 'Ovo dijelim sa svim filmašima'

Akala je uvršten i na godišnju Power listu 100 najutjecajnijih ljudi afričkog ili afričko-karipskog podrijetla u Ujedinjenom Kraljevstvu. 

POGLEDAJTE MARATON VELIKOG INTERVJUA:  

Idi na 24sata

Komentari 4

  • lanai goga 01.09.2024.

    Sad ce da zvace crnu bananu a izgleda ko vjesalica neznam st je brad uopce vidio na njo trula izvana i iznutra

  • lopinaBosanska 30.08.2024.

    on se u stvari zove Hakala i zivi u Kozari Boku...

  • 30.08.2024.

    Sve prelaze na čokoladu, ni jedna se nije usrećila s vanilijom

Komentiraj...
Vidi sve komentare