To je to što me zanima!

Angelina bjesni, Brad pije pivo umjesto da čuva djecu

U domu najljepšeg hollywoodskog para sve je gore i gore. Angie je pronašla Brada okruženog pivskim bocama, a djeca su po kući radila lom
Vidi originalni članak

Veza Angeline Jolie (33) i Brada Pitta (44) 'visi o niti'. Prolaze najteže razdoblje do sada, a sinoć su se žestoko posvađali. Angie se vratila kući sa seta i pronašla dragog kako spava okružen praznim bocama piva.
- Angelina je u kući našla djecu kako u prizemlju rade lom. Brad je za to vrijeme drijemao u svojoj sobi. Popela se na kat. Pronašla ga je u 'društvu' pivskih boca. Bio je upaljen DVD-uređaj pa je zaključila da je Brad spavao umjesto da pazi na djecu. Probudila ga je, izderala se na njega i jako su se posvađali - ispričao je blizak izvor. Prijatelj glumice prije nekoliko dana ispričao je kako je Angelina dodatno iscrpljena i detoksifikacijskom dijetom.
- Za film 'Salt' mora u 20 dana smršavjeti oko 11 kilograma. Slabih je živaca. Oko Brada je podigla zid i udaljila se. Sve je započelo kada ga je pronašla kako masira dadilju - dodao je prijatelj.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • BigBen 02.04.2009.

    Brad daj posvoji i mene pa cemo zajedno piti pivu!

  • daxdax 02.04.2009.

    Ona i Madonna ne znaš ko je veća kučketina. Možđa za neki kviz tipa milijunaš ?

  • svi_smo_doma 02.04.2009.

    Ona mora smršaviti?! Pa tko je tu lud?

Komentiraj...
Vidi sve komentare