To je to što me zanima!

Andrej Barbieri: Sa zvijezdama ću biti pravedan i strašno strog

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Očekujem od kandidata dosta truda i zalaganja, zato što imaju uspješne karijere, do kojih su isto došli trudom i zalaganjem, rekao je novi član žirija A. Barbieri
Vidi originalni članak

Već provjerenom dvojcu, članovima MasterChef žirija Dini Galvagnu i Radovanu Marčiću u popularnom showu Nove TV pridružuje se treći član žirija, renomirano ime iz svijeta kulinarstva, Andrej Barbieri

Za Andreja Barbierija kažu da je vrhunski kuhar, da ima čarobne ruke, ali i oštar jezik, a ovaj profesionalni kuhar kojeg smo u prethodnim sezonama upoznali u gastro duelima, sam o sebi i svojoj ulozi u Celebrity MasterChefu kaže: 

- Bit ću pravedan i strašno strog. Očekujem od kandidata dosta truda i zalaganja, zato što svi imaju već neku uspješnu karijeru, do nje su isto došli trudom i zalaganjem, i mislim da će se to nekako odraziti na tome što će kuhati kao i jelima koje će prezentirati. Postoje neke stvari preko kojih ne mogu prijeći, ali ono što ću najviše paziti je da to jelo bude ukusno. 

Radovan se veseli novom projektu

Ovih dana snimao se promotivni spot za show koji ćemo uskoro imati priliku pratiti na Novoj TV, tako da su se članovi žirija ovom prilikom našli za pokeraškim stolom. Direktor fotografije Stanko Herceg opisao ga je riječima: 

- Ovaj spot je malo drugačiji, 'filmskiji', znači ne televizijski jer smo redatelj Ivan Salaj i ja napravili jednu totalno filmsku priču, malo mističnu, malo pokerašku, tako da članovi žirija glume pokeraše.

Kreativni tim Nove TV dobro se zabavio radeći na ovom spotu, a o tome svjedoči i Radovan Marčić koji se jako veseli još jednom izdanju MasterChefa: 

- Dobra je bila atmosfera na snimanju, vrlo profesionalna, dugo nisam bio u ekipi koja tako profesionalno i tako detaljno radi. 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Michelangelo 22.02.2014.

    Zanimljivo je to kako prkazujete kuhinju i kulinarstvo u uljepšanom svjetlu...narezane i očišćene namirnice u lijepim šarenim,novim i sjajnim posudicama,sjajnim ,neizgrebanim od pranja loncima i tavama...hrpe začina koji koštaju kao suho zlato..sve je to lijepo,istina ,,,ali ne čini posao kuhara samo kuhanje...što je sa mijenjanjem i filtriranjem ulja u fritezama prije početka bilo kakvog rada,pranjem panja za meso,pranjem nape(špahtla),skupljanje vode od kondenzata u hladnjacima??Da ne pričam o čišćenju kojekakvih namirnica te kaliranje istih koje moraš uvesti u obračun?!Naručivanje namirnica za određeno razdoblje....o odnosima među samim kuharima i kuharicame neću a posebno o odnosima sa konobarima?!To se na telki ne vidi...nije zlato sve što sja!!Navlačite mlade u škole za kuhare a ne date im posla...pravite sezonce kojima znanje brzo izvjetri i koji ne ostavljaju baš lijepu sliku po hotelima i restoranima na moru....imao sam prilike vidjeti pizze koje nisam htio ni probati ...ako su pizze takve..???A baš ne vjerujem da se svi turisti hrane po elitnim mjestima i jedu kerefeke koje se prave u ovakvim emisijama...naučite ljude kako se pravi običan grah,gulaš ili fino varivo,bistre juhe...za dobru juhu treba biti majstor!!Tko priprema temeljce i od čega u tim emisijama???

  • vukicak 22.02.2014.

    jedva čekam videti nives kak mijesi,mijesi...ili bu miksala? :-D

  • Gost Gost 22.02.2014.

    Samo da se ne pre.eravaju, a hoće garant:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare