To je to što me zanima!

Anđa Marić priznala: 'Jako je teško primati pomoć. Puno je lakše biti široke ruke i davati'

Progovorila je i o svom odnosu sa sinom Gašparom, kojeg je dobila sa Slovencem Primožom Dolničarem. S Gašpijem imam blizak odnos, družim se s njim, popijemo pivo, otkrila je pjevačica
Vidi originalni članak

Pjevačica Anđa Marić (45) priznala je da joj nije ugodno kad joj drugi moraju pomagati zbog multiple skleroze s kojom se bori gotovo cijelo desetljeće.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Jako je teško primati pomoć. Puno lakše je biti široke ruke i plaćati, davati, pomagati. Puno je teže primati - rekla je Anđa za Una TV.

Progovorila je i o svom odnosu sa sinom Gašparom, kojeg je dobila sa Slovencem Primožom Dolničarem.

- Gašper servira beskrajne porcije puberteta svom ocu. Bio je tu (Zagreb) prije dva dana, stalno me posjećuje… Ja s njegovim ocem imam ugodne i minimalne odnose, ali lijepo surađujemo kao dva roditelja. S Gašpijem imam blizak odnos, družim se s njim, popijemo pivo - otkrila je pjevačica.

Podsjetimo, Anđa se s multiplom sklerozom bori od 2012. godine, a iako liječničke prognoze nisu bile optimistične, ona nije gubila optimizam. Tako je krajem travnja ove godine objavila video svojih prvih samostalnih koraka.

NAKON DUGE BORBE S BOLEŠĆU Anđa Marić zahvaljujući terapiji ponovno se samostalno kreće, pojavila se na zabavi u Zagrebu

- Inače doživjela sam pravo renesansu u bajnoj Opatiji (Thalassoterapija) i prije četiri dana učinila prve samostalne korake nakon sedam godina bivanja u okovima svog tijela smrznuta i zaleđena od emocionalnih šokova. Sada hodam kao beba, ali znate bebe, uskoro ću. - napisala je Anđa uz video na društvenim mrežama.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • 07.07.2022.

    Anda izuzetna žena. Skidam kapu.

  • Gabriel💙 07.07.2022.

    Predivna je. Simbol borbe, vjetar u leđa svima koji se bore. Nema odustajanja.🍀💙

  • bosanac 07.07.2022.

    Anđo, samo napijed!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare