To je to što me zanima!

Anamarija Asanović za 24sata o značenju haljine Doris Dragović: To su u prošlosti nosili i kraljevi

Asanović je glazbenoj divi radila kostime za Spaladium Arenu 2022. i zagrebačku Arenu 2023.. Upravo je splitska dizajnerica i ovaj put bila zaslužna za izgled pjevačice
Vidi originalni članak

Doris Dragović je u ljubičastoj toaleti nastupila u nedjelju na Melodijama Jadrana. Novu pjesmu 'Koplje ljubavi', koju su za nju napisali Ivan i Vjekoslava Huljić predstavila je treće večeri festivala, a među prvima je pjesmu čula Anamarija Asanović.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Upravo je splitska dizajnerica i ovaj put bila zaslužna za izgled pjevačice.

- Doris mi pošalje pjesmu, poslušam je i onda osmislim kostim. Zato nosi plašt, zato lijevom rukom tjera probleme... Tako mi funkcioniramo godinama - govori nam Asanović.

PRIPREMILA NEKOLIKO KOSTIMA Dizajnerica Asanović otkrila je kako se Doris sprema za Arenu: 'Inače takvo što nikada ne nosi'

Svaki detalj na Doris ima neko značenje.

- Izabrali smo ljubičastu boju jer joj lijepo stoji. Ona je diva, to se zna. U prošlosti su ljubičastu boju nosili kraljevi i crkveni ljudi, pa smo je i zbog toga izabrali. Sve ima neko svoje značenje - ističe Asanović. 

Dizajnerica je pazila i na ambijent. 

- Kako je u Meštrovićevoj galeriji znala sam da mora biti elegantno i lepršavo - dodaje. 

Asanović je glazbenoj divi radila kostime za zagrebačku Arenu 2023. i Spaladium Arenu 2022. godine.

SRETNA JE Dizajnerica Asanović o novoj ljubavi: 'Osjećam se potpunom'

- Ona zna svoj posao i svaka joj čast. U Splitu smo tad htjeli prikazati Doris u novom ruhu. Nas dvije dugo surađujemo i vjerujemo jedna drugoj. Ona je uvijek otvorena za sve prijedloge, ali sad je htjela nešto modernije, nešto drugačije od nje, nešto što inače ne nosi... Na kraju smo spremili tri kostima - ispričala nam je Asanović prije Arene Zagreb.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare