To je to što me zanima!

Ana Marija otkrila: Ja sam sretno rastavljena žena...

Ana Marija Vuković i Ivan Žada navodno zajedno ljetuju, a na posao se vraćaju u ponedjeljak. Za njega se pričalo da je bio s Anom Tenžerom
Vidi originalni članak

Voditeljica Nove TV Ana Marija Vuković (35) i reporter Ivan Žada (31) su u vezi. Prvi put su javno izašli prije godinu dana na premijeru filma “Seks i grad”, a došli su i na subotnju svadbu bivše kolegice Mirjane Hrge.
- Odlučili smo da o tome nećemo razgovarati u javnosti - kratko nam je rekao Ivan. Njihova romansa traje više od godinu dana, ali oni je žele zadržati za sebe. Oboje iza sebe imaju propali brak.
Ana Marija ima 2-godišnju kćer Hanu, a Ivan sina Lovru (9). Voditeljicu je suprug varao dok je bila trudna pa Hana ima samo četiri mjeseca mlađeg brata.
- Razvod je bio sporazuman, ali ipak mi je drago da sam i zakonski, službeno raspuštenica. Kad sam ulazila u brak, nisam mislila o rastavi. Naravno, znala sam da ta mogućnost postoji, ali vjerovala sam kao i sve mladenke da će moj trajati, ako ne vječno, onda barem dugo - napisla je Ana Marija na svom blogu i dodala kako nema trauma zbog toga.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • dusansk 16.07.2009.

    good luck !!!

  • aletheia 16.07.2009.

    kog to boli, koji je to faktor uopce?

Komentiraj...
Vidi sve komentare