To je to što me zanima!

Ana Gruica oduševila skokom u more, a mnogi pohvalili njezinu figuru: 'Vi ste moja motivacija'

Ana Gruica Uglešić često oduševljava pratitelje na društvenim mrežama svojom odličnom figurom i formom, a sada je još jednom počastila pratiteljem videom u bikiniju
Vidi originalni članak

Splitska glumica Ana Gruica Uglešić (41) nerijetko podijeli s pratiteljima svoju svakodnevicu, pa je tako i ovog puta pokazala kako provodi sunčani dan. Glumica se u kratkom videu pohvalila skokom u more, a mnogim fanovima 'zapelo' je za oko njezina vitka figura. Gruica je nosila minijaturni kupaći kostim.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Gruica je skočila u more, a u pozadini je svirala pjesma 'Lito ide mala', Kuzme i Shake Zule. 

Mini bikini istaknuo je njezino istrenirano tijelo, a otkrio je i malenu tetovažu na leđima. Glumica je kosu isplela u dugačku pletenicu.

O MAJČINSTVU Ana Gruica Uglešić: 'Voljela bih imati još jedno dijete, ali ne odlučujem samo ja o tome...'

Inače, glumica predano radi na svom tijelu, a jednom je prilikom priznala kako je još od 2005. godine redovni posjetitelj teretane. Pokazuje vježbe koje izvodi, a nedavno se zahvalila fanovima na podršci.

GLUMILA U PREDSTAVI FOTO Ana Gruica izazovnom je izvedbom oduševila publiku: Osvojila je i prestižnu nagradu

- Hvala vam svima do neba koji mi pišete da sam vam motivacija za trening. Onda ste vi meni. I tako živimo u krugu motivacije. I podrške. I ljubavi. Hvala vam od srca - napisala je na svojoj društvenoj mreži.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • simonairena 17.06.2024.

    pored takve muske face tijelo pada u drugi plan, bice vise muskih hormona ima

  • ilcommentatore 17.06.2024.

    Di je bolja polutka?

  • kumovi vt 16.06.2024.

    Baš je pametno se kupati u luci gdje su vezani brodovi i jahte. Šta ona misli da gdje vlasnici tih jahti prazne svoje zahode sa brodova? Ako ne fekalije onda prljavu vodu od pranja i tuširanja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare