To je to što me zanima!

Ana Gruica je prije osam godina obrijala glavu: 'Pukla sam...'

Splitska glumica tad je bila trudna sa sinom Maratom Ivanom, kojeg ima s piscem i poduzetnikom Hrvojem Šalkovićem. Bivši par nakon prekida ostao je u dobrim odnosima
Vidi originalni članak

Ana Gruica (40) je 2015. godine u visokom stupnju trudnoće iskoristila novu frizuru u dobrotvorne svrhe. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tad je pozvala medije da objave vijest da je 'prošvikala' kao Britney Spears, ali i da kninsko rodilište treba aparat za kontrolu sluha novorođenčadi. 

- Da, 'pukla' sam k'o kokica i obrijala glavu jer kninsko rodilište nema aparat za kontrolu sluha novorođenčadi! Svi vi koji ćete potrošiti minutu pljujući na portalima po meni i kunu interneta za obaviti tu, za vašu mentalnu higijenu, važnu zadaću, savjetujem da potrošite to vrijeme i uplatite tu kunu na račun rodilišta i - eto aparata! - objavila je na Facebooku. 

Splitska glumica tad je bila trudna sa sinom Maratom Ivanom, kojeg ima s piscem i poduzetnikom Hrvojem Šalkovićem. Bivši par nakon prekida ostao je u dobrim odnosima.

Gruica se prije pet godina udala za psihijatara Borana Uglešića, a poslije Velike Gospe planiraju crkveno vjenčanje. Podsjetimo, psihijatar je dobio crkveni razvod od prve supruge. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • bree77 05.08.2023.

    Vidi se da jesi

  • ksenijast 05.08.2023.

    ...muz joj radi 24 sata...

  • zorozimba 05.08.2023.

    Čak je prije 8 g pukla. Zabrinuti smo koliko to traje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare