To je to što me zanima!

Anđa Marić: Izgubila sam vjeru da me negdje čeka prava ljubav

Proživjela je teško razdoblje u kojem je dosta smršavila te se osjeća bolje iako još ne hoda potpuno normalno. No na ljubavnom planu Anđi ne cvjetaju ruže
Vidi originalni članak

Pjevačica i spisateljica Anđa Marić (40) radi 'punom parom'. Naime, napisala je drugi dječji roman koji je već na čitanju kod izdavača, a počela je raditi i na trećem. Popravilo joj se i zdravstveno stanje.

- Otkrila sam uzrok svoje multiple skleroze. Liječnica mi je puno pomogla i prepisala pravu terapiju od koje mi je napokon bolje - kaže Anđa za Story.

Dodaje da je proživjela teško razdoblje u kojem je dosta smršavila te da se osjeća bolje iako još ne hoda potpuno normalno. Ipak, na ljubavnom planu Anđi ne cvjetaju ruže.

- Mjesto za novu ljubav je već dulje slobodno, ali ljubavi nema na vidiku. Iskreno, izgubila sam vjeru da prava ljubav postoji - rekla je.

Izvorni članak pročitajte u tiskanom izdanju časopisa Story.

Idi na 24sata

Komentari 65

  • sprangija 07.05.2017.

    To danas ne postoji vise,postoje samo neidealne osobe koje cemo prihvatit ili ne i koliko toliko zivjet neki normalan zivot,od previse ocekivanja dodje samo previse razocaranja

  • sladana 04.05.2017.

    Dosadna je više s tom kuknjavom...Pa iskače iz paštete, koga briga za njezine "teške trenutke", imamo ih svi pa se ne naslikavamo po novinama!

  • First Lady 03.05.2017.

    Anđo, dobrodošla u klub :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare