To je to što me zanima!

Alka Vuica o odnosu s ocem sina Ariana: Važno je da ostanemo jako bliski i da se podupiremo...

Između roditelja ljubav i zaljubljenost može proći, ali je jako važno da podupiremo i ostanemo jako bliski zbog djece, govori Alka
Vidi originalni članak

Pjevačica Alka Vuica (63) uživa u ljeto koje iskorištava za druženje s obitelji i kupanjem. Nedavno je objavila fotku u kupaćem kostimu i tako oduševila svoje brojne pratitelje. Za IN Magazin otkrila je koja je tajna njene zavidne linije te otkrila u kakvim je odnosima s ocem svog sina Ariana.

DUGOGODIŠNJE PRIJATELJICE Josipa Lisac o ženi koja stoji iza njenih velikih hitova: Tada je bila još anonimna i mlada cura

- Ja zapravo plutam u bazenu i čim se legneš odmah si manji i sve je super, ali nije lako održavati liniju. Nekad je to bilo jednostavno, mislila sam da se nikad u životu neću udebljati, nekad sam mogla pojesti što god sam htjela, a onda to krene s godinama - kaže. Što se tiče ljeta, često je odlazila u Dubrovnik, kao i njen sin.

- Nekad sam običavala provesti cijelo ljeto u Dubrovniku, barem mjesec dana, moj sin je odrastao na dubrovačkim plažama. Šaljem mu stalno slike s njegove omiljene plaže, mislim da zna svaki kamen, rekao je da i on ovo ljeto mora doći ponovo - rekla je Alka. Arijanov otac je kao i Alka često ljetovao u Dubrovniku, a kako pjevačica kaže, ostali su u odličnim odnosima.

- Svi roditelji moraju inzistirati na uljuđenom odnosu i lijepom zbog djece, jer mislim da djeca moraju imati osjećaj sigurnosti i ljubavi. Između roditelja ljubav i zaljubljenost može proći, ali je jako važno da podupiremo i ostanemo jako bliski zbog djece - govori Alka.

Alka je sina Ariana dobila s umjetnikom Vukom Veličkovićem, poznatim i kao Vuk Vidor.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Zlatna Vuga 28.07.2023.

    Od kuda je poznato prezime Veličković, ne mogu se sjetiti?

  • MARKO1977 28.07.2023.

    samo jedna zadnja rečenica o vuku,kad vidiš naslov misliš da bu cijeli članak

  • japanokinezjapano 28.07.2023.

    Tako mi je drago da si se uvjerila kako ste u super odnosu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare