To je to što me zanima!

Alka Vuica i Josipa Lisac uživale na koncertu grupe Duran Duran

Volimo Duran Duran, napisala je glazbenica Alka Vuica na svom Instagramu, a fotka je oduševila i popularnog pjevača Željka Samardžića koji je komentirao fotografiju. Kasnije je Alka objavila i nekoliko videa...
Vidi originalni članak

Poznati britanski pop rock bend Duran Duran oduševio je sinoćnjim koncertom u pulskoj Areni, a pred vjernim obožavateljima izveli su svoje svevremenske klasike.

Grupa je predstavila i novi album naziva 'Danse Macabre', a u glazbi britanskog benda uživale su i domaće glazbene dive Alka Vuica i Josipa Lisac.

Vuica je na svom Instagramu podijelila neke trenutke s koncerta i pokazala odličnu atmosferu koju je Duran Duran napravio. 

ODRŽAO JE SVOJU RIJEČ Nikad nije pristao! Evo koliko je Oliver odbio novca za koncert u Srbiji: 'Imao bi tri Marakane...'

- Volimo Duran Duran - napisala je Alka na svom Instagramu, a fotka je oduševila i popularnog Željka Samardžića koji je komentirao fotografiju. 

Uz fotografiju, Alka je kasnije objavila i videozapise u kojima je prikazala kako su se ona i Josipa provele na koncertu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alka Vuica (@alka.vuica)

- Veličanstvena noć i jedan od najboljih koncerata ikad. Ljubav za najbolju grupu ikad - dodala je uz video koji je objavila na Instagramu. 

SVIRALI NAJVEĆE HITOVE Puna pulska Arena zapjevala uz legendarnu grupu Duran Duran

Duran Duran vratili su se u Hrvatsku sedam godina nakon rasprodanog koncerta na zagrebačkom stadionu Šalata, a na koncertu u Puli napravili su presjek svoje više od četiri desetljeća duge karijere.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Tona Kolar 01.08.2024.

    jer se tako zove bend Duran Duran, a ne samo Duran. jojjjj svašta 🫣

  • kajgotzg 31.07.2024.

    ..kaj furaju..i zakaj 2x pišete Duran😁

  • BetaManBipsić 31.07.2024.

    Dvije opake žene, ne zna se koja ima veće brkove, ove ne daju muškarcima pardona, ove znaju i zidati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare