To je to što me zanima!

Alex i Zorana potukle bi se sa Simonom i Giannom...

Da su bili u Petrinoj poziciji, Alex Grdić i Zorana Rajić postupile bi kao i ona. Glumičin otac smatra da je njegova kći samo branila čast na "Farmi"
Vidi originalni članak

Otkako je sa suzama u očima napustila "Farmu", Petra Maroja izbjegava javnost. Isključila je mobitel i ne javlja se ni najbližim prijateljima. Petrin otac, Marijan Maroja, smatra da je njegova kći iz nedavne tučnjave izišla čista obraza. Kap koja je prelila čašu bio je žestoki udarac Gianne Apostolski, i to nakon bujice uvreda Simone Gotovac. Kako prenosi Večernji list, Marijan podržava Petrinu reakciju te kaže kako je očito da je njegova kći između novca i časti odabrala potonje. Glumicu su podržali i kolege iz serije "Sve će biti dobro". Zorana Rajić smatra da nije u redu što su Petru izbacili iz showa jer su sve izazvali Gotovčevi te kaže da bi postupila kao i Petra u toj situaciji. S njom se slaže Aleksandra Grdić, sudionica prošlogodišnje "Farme". Manekenka misli da ono što su Petri radili od početka showa nije samo nekulturno nego i neljudski.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • šuma 04.06.2009.

    a pošibajte se sve skupa. to vam je glavna tema. glupače!!!

  • gucica 03.06.2009.

    Svaka čast Petri šta se uspijela suzdržavati onoliko dugo,ja bi je već na početku bila tresnula!Samo mi je žao šta ih nije više isprebijala!

  • malenozlo 03.06.2009.

    Ajmo cure, ring, blato i udri, kokoši se potukle, kokoši izbačene i to je sada kao neka velika stvar. Petra ih je nalupala i mirna kuća, sve ostalo je mlin na njihovu vodu

Komentiraj...
Vidi sve komentare