To je to što me zanima!

Alen Vitasović o Baby Lasagni: 'Predao sam krunu! On je novi istarski car, sad sam miran!'

Već neko vrijeme Baby Lasagna ne prestaje oduševljavati ljude. Visoko mjesto na Eurosongu, rasprodana tri koncerta na Šalati, donacija od 50 tisuća eura... Alen Vitasović jako je ponosan na njega
Vidi originalni članak

Glazbenik Alen Vitasović dočekao je Baby Lasagnu u Umagu u srijedu navečer. Rekao je kako ga je došao podržati jer je 'pametan, divan i kulturan dečko'. Zatim se oglasio u četvrtak na Facebooku gdje je objavio fotografiju njih dvojice s dočeka. 

- Predao sam krunu! Novi istarski car! Konačno. Sad sam miran. Hvala Marko Purišić - poručio je Vitasović. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

I ranije je Vitasović komentirao svojeg istarskog kolegu te za 24sata rekao kako mu je 'nastup na Eurosongu bio besprijekoran' te da mu 'skida kapu'. Njih dvojica čuli su se i pred odlazak Baby Lasagne u Švedsku. 

- O njemu mislim samo najbolje. Mi smo domoljubno povezani. Marko je super dečko. Imam sina njegovih godina. Obojica smo imali sličan početak, a rođeni smo na isti datum - rekao nam je Vitasović prije tjedan dana. 

Nakon povratka s Eurosonga gdje je bio drugi, Baby Lasagna nastavio je nizati uspjehe i oduševljavati hrvatsku javnost. U srijedu je u samo 4,5 minute rasprodao stadion Šalatu, a zatim su se pojavila još dva koncerta. Prema podacima agencije LAA, Marku je trebalo manje od 12 sati da proda sva tri koncerta, odnosno 12.000 ulaznica. Tijekom večeri su ga dočekali u Umagu, a zatim u četvrtak ujutro - divna gesta koja je ganula mnoge.

KOMENTIRALI ZA 24SATA Njima će Baby Lasagna donirati po 25.000 eura: 'Uljepšao nam je dan! To nam jako puno znači'

Donirao po 25.000 eura Klaićevoj i Rebru 

Iako mu je Vlada odlučila dati nagradu od 50.000 eura zbog odličnog uspjeha i promocije Hrvatske, Marko je odlučio odreći se novca te ga preusmjeriti na zavode u Klaićevoj bolnici i u KBC-u Zagreb.

- Ovim putem molim gospodina Plenkovića da u moje ime, te ime hrvatske Vlade, donira 25.000 eura Zavodu za pedijatrijsku onkologiju i hematologiju s dnevnom bolnicom 'Mladen Ćepulić'. Nadalje, ostalih 25.000 eura volio bih donirati Zavodu za pedijatrijsku hematologiju, onkologiju i transplantaciju krvotvornih matičnih stanica KBC Zagreb. Hvala - napisao je Lasagna na svom Instagram profilu.

DONIRAT ĆE 50.000 EURA Hrvati oduševljeni gestom Baby Lasagne! 'Konačno netko na koga se trebamo svi ugledati!'

Hrvati su oduševljeni njime, a za 24sata oglasili su se i iz obje bolnice te zahvalili na ovakvoj donaciji

POGLEDAJTE VELIKI INTERVJU: 'JA ČIM VIDIM POLICAJCA DAJEM MU MITO' 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Kiki Viki 19.05.2024.

    Tik tak tok

  • Čobo 16.05.2024.

    sad možeš nastavit cugat

  • nike,, 16.05.2024.

    Da si to rekao prije eurovizije, ovako..

Komentiraj...
Vidi sve komentare