To je to što me zanima!

Aleksandra Prijović vraća se u Arenu Zagreb! Otkrila i datum: 'Sretna sam što opet dolazim'

Aleksandra Prijović najavila je rekordni 20. koncert u Hrvatskoj. Pjevačica će 25. studenog po šesti put zapjevati u Areni Zagreb
Vidi originalni članak

Najveća regionalna zvijezda današnjice, Aleksandra Prijović (29), vraća se u Zagreb! Nakon što je u prosincu prošle godine oborila rekord zagrebačke Arene s pet uzastopnih rasprodanih koncerata, pjevačica priprema još jedan spektakl na istom mjestu 25. studenog.

- Zagrebe, jako se radujem što se ponovno družimo! Jedva vas čekam! -  poručila je omiljena pjevačica putem Extra FM-a.

Njezina turneja 'Od istoka do zapada' postigla je nevjerojatne uspjehe. Do sada je Aleksandra održala više od 50 rasprodanih koncerata diljem regije, pa i Europe. U Hrvatskoj je imala 17 koncerata, a 9. i 10. studenog pjevat će i na splitskim Gripama.

OVAKO SE PRIJOVIĆ MIJENJALA KROZ GODINE FOTO Tek joj je 29, rasprodala je sve arene, a školu zapostavila: 'Prije su svi radili više od mene'

Posljednji koncert u sklopu aktualne turneje imat će 22. prosinca u Beogradskoj areni, koju je rasprodala u malo više od 24 sata. Nakon brojnih rekorda, najavljuje, ide na zasluženi odmor.

- Aleksandra zaslužuje pauzu! Povlačim se iz javnog života... Na neko vrijeme. Sljedeća godina će biti savršena za stvaranje novih pjesama, planiranje budućnosti, odmor, vrijeme za obitelj i prijatelje - poručila je, piše Blic.

U PROSINCU Rozga u Srbiji kao Prijovićka u Hrvatskoj! Jelena otvorila peti datum za koncert u Beogradu

Prije odmora, po šesti put će stati pred zagrebačku publiku u Areni, zapjevati svoje najveće hitove, među kojima su 'Legitimno', 'Za nas kasno je', 'Ja sam odlično' i brojni drugi.

Ulaznice su već u prodaji putem Eventim sustava, stoga osigurajte svoje mjesto na koncertu o kojem će se sigurno još dugo pričati i koji će ponovno ispisati povijest!

Idi na 24sata

Komentari 24

  • ladidadi 30.09.2024.

    neka neka, samo neka uzima lovu. kako kaze dubioza, sve dok je ovaca nece falit vune 😅😅😅😅

  • Aron333 30.09.2024.

    Jučer slušali Thompsona, sutra će Prijovićku, mi Hrvati!

  • Povišica od dve iljade 30.09.2024.

    Zanimljivima mi je ta plaćena retorika. Ona je stalno nešto sretna, zahvalna. Ima ona i psihologe u timu koji to sve usklađuju sa stanjem uma još nezrele publike. Inače nikad čuo ni sekundu nekog njenog uratka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare