To je to što me zanima!

Aleksandra Prijović stigla je u Zagreb: U Arenu povela i mamu

U petak navečer Aleksandra Prijović imat će prvi od čak pet koncerata u Areni Zagreb. U glavni grad stigla je u četvrtak navečer te pokazala i kako teku pripreme
Vidi originalni članak

Popularna pjevačica Aleksandra Prijović (28) objavila je u noći sa četvrtka na petak fotografiju na svojem Instagramu, kojom je poručila svojim obožavateljima da je stigla u Zagreb. 

Prijović je fotografiju 'okinula' u Areni Zagreb, u kojoj će večeras održati prvi od čak pet rasprodanih koncerata. U fotki se vidi kako su pripreme za njezin koncert u tijeku, a otkrila je i da nije sama. S njome je i njezina mama, Borka Mihaljević, koja je kćeri dala i pusu u obraz. 

Mama Borka, naime, također je poznata pjevačica narodnih pjesama, a istim se poslom bavila i baka koja je pjevala starogradske pjesme, ali je umrla mlada. Borka je za 24sata pričala o djetinjstvu i odrastanju svoje kćeri, te poručila da nikada nije ni sanjala da će obarati koncertne rekorde. 

EKSKLUZIVNO: FOTKE IZ DJETINJSTVA U Zagrebu bila kao školarka na izletu, a sad puni Arenu: 'Bila je super učenica. Zadirkivali su je'

O prisnom odnosu Prijović i majke Borke pričala nam je i Aleksandrina prijateljica iz djetinjstva

- Kad ima gaže blizu Belog Manastira, dovede sina kod mame Borke, a i ona sama bar jednom mjesečno dođe. Kroz grad hoda potpuno opušteno, u trenirci. Uvijek pozdravi, popriča. Nikad nije glumila zvijezdu. Ostala je prizemna i skromna cura - ispričala nam je.

EUFORIJA RASTE Karata za koncerte Prijović više nema službeno, ali ih neki preprodaju: Pogledajte cijene

Jedna od najvećih zvijezda u regiji večeras započinje seriju od pet koncerata u Areni Zagreb. Iako su karte službeno rasprodane, neki ih preprodaju na oglasnicima po paprenim cijenama.

Idi na 24sata

Komentari 76

  • p.u.r.g.e.r. 01.12.2023.

    E moj Zagrebe....na kaj si spal i kakve spodobe hodaju tvojim ulicama

  • 01.12.2023.

    Zagreb je postao kolonija Bosanaca koji nisu ništa naše prihvatili na žalost

  • Anonimyus 01.12.2023.

    extra fm broj 1 radio u ZG i HR... ne treba dalje komentirati

Komentiraj...
Vidi sve komentare