To je to što me zanima!

Aleksandra Prijović rasprodala u jednom danu i treći koncert u Areni: 'Živim svoje snove!'

Hrvatska publika očito je željna mlade pjevačice i njezinih hitova, a ona najavljuje najbolji provod
Vidi originalni članak

Trenutno najtraženija glazbena zvijezda u regiji, Aleksandra Prijović (28), rasprodala je treći koncert u zagrebačkoj Areni i to samo jedan dan nakon što su ulaznice puštene u prodaju.

Aleksandra će pred publikom u glavnom hrvatskom gradu nastupiti 1., 2. i 3. prosinca ove godine u sklopu svoje regionalne turneje 'Od istoka do zapada'. Pjevačica je za Extra FM otkrila kako se osjeća dva mjeseca prije zakazanih nastupa u Areni Zagreb.

IMALA TRI KONCERTA U BEOGRADU VIDEO Aleksandri Prijović se na pozornici pridružila Lepa Brena: Pjevale, plakale pa se zagrlile

- Odlično, nevjerojatno, sretno, ispunjeno – živim svoje snove i uživam u svakom trenutku, zahvalna svojoj publici na ljubavi i povjerenju koje mi daje. Nadam se da me netko neće probuditi i reći da je ovo sve bio samo jedan lijepi san, jer ovo je i više nego što sam ikada mogla sanjati. Hvala vam od srca! Doista ću dati sve od sebe da se dobro provedemo, da uživamo, da to svima bude provod za pamćenje - poručila je Aleksandra.

Velika zainteresiranost publike Regionalne zvijezde uspješno pune hrvatske arene iako im pokušavaju zabraniti nastupe...

Pjevačica je otkrila kako je njena obitelj iznimno ponosna na nju, što joj daje dodatan vjetar u leđa. Posebice joj je važna podrška supruga Filipa Živojinovića (38) koji joj piše pjesme te koji ju je uz sina Aleksandra (4) bodrio na spektakularnim koncertima u Štark areni.

Pjevačica u Zagreb dolazi uz visoku produkciju i spektakularnu binu od 400 metara kvadratnih te s 500 svjetlosnih reflektora, suvremenom pirotehnikom i konfetima.

'Beda na bedu' Ovo je najpopularnija pjesma Aleksandre Prijović: Beogradski fanovi plakali i pjevali je u glas

Idi na 24sata

Komentari 63

  • Kokolina12 04.10.2023.

    pa neka ljudi slušaju . ona ljepo pjeva Ko pjeva zlo ne misli

  • 04.10.2023.

    Ona živi svoj europski život dok keva i ćale su još dužni za cestarinu 1995e

  • bree77 04.10.2023.

    Zvuči ko hrpa srpskih pjevačica, sve na isti mod, zavijanje u folk stilu,Ceca novijeg doba

Komentiraj...
Vidi sve komentare