To je to što me zanima!

Alec Baldwin oglasio se prvi put nakon odbačene optužbe za ubojstvo iz nehaja: Evo što kaže

Aleca se teretilo za ubojstvo iz nehaja na setu filma 'Rust' na kojem je poginula snimateljica Halyna Hutchins. U roku od tri dana od početka suđenja, sutkinja Mary Marlowe Sommer u Novom Meksiku odbacila je optužbe
Vidi originalni članak

Sutkinja u Novom Meksiku odbacila je u petak optužbe za ubojstvo iz nehaja protiv Aleca Baldwina, složivši se s obranom da su tužitelji i policija zatajili dokaze o izvoru metka kojim je na setu ubijena snimateljica filma "Rust" Halynu Hutchins 2021. Sada se glumac prvi put oglasio povodom donesene presude. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Previše je ljudi koji su me podržali da bih im sada zahvalio. Za sve vas, nikada nećete znati koliko cijenim vašu ljubaznost prema mojoj obitelji - napisao je glumac na svom Instagramu.

Naime, Aleca se teretilo za ubojstvo iz nehaja na setu filma 'Rust' na kojem je poginula snimateljica Halyna Hutchins. On je na ročištu rekao da se ne osjeća krivim te da je samo držao pištolj, no nije pucao iz njega.

SUZE U SUDNICI Detalji drame na suđenju Alecu Baldwinu: 'Uskraćivanje dokaza je bilo namjerno i smišljeno!'

Glumcu je prijetilo 18 mjeseci zatvora, a ranije je već za smrt snimateljice osuđena rekviziterka Hannah Gutierrez-Reed koja je slučajno u pištolj stavila prave metke, umjesto lažnih. 

No, u roku od tri dana od početka suđenja, sutkinja Mary Marlowe Sommer u Novom Meksiku odbacila je optužbe za ubojstvo iz nehaja protiv Baldwina. 

Baldwin, njegova supruga Hilary i sestra Elizabeth Keuchler zaplakali su slušajući sutkinju kako izgovara da 'nije kriv', a sam glumac se požurio supruzi u zagrljaj, prenosi Reuters. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare