To je to što me zanima!

Alec Baldwin bijesan, trol mu sprda novorođenu kći: Je*eno začepi i gledaj svoja posla!

Ako ne želite ništa reći, zašto ne prestane stalno objavljivati fotografije svoje djece i moliti za lajkove. Jednostavno odgajajte svojih stotinu djece u privatnosti, napisao je pratitelj pa je glumcu prekipjelo
Vidi originalni članak

Glumac Alec Baldwin (62) i njegova supruga Hilaria (37) nedavno su iznenadili viješću da su dobili šesto zajedničko dijete, a Hilaria je sada otkrila spol i ime bebe. 

- Tako smo zaljubljeni u našu kćer Luciju. Baš kao i tvoja braća i sestre, ti si ostvarenje našeg sna - napisala je u opis fotografije bebe.

Strani mediji pišu da je par dobio dijete dobio preko surogat majke, a neki nagađaju i da su ju posvojili.

GLUMAC IZNENADIO SVE Alec Baldwin (62) dobio sedmo dijete samo šest mjeseci nakon što mu je supruga rodila sina...

Vijest je iznenadila fanove s obzirom na to da su supružnici dobili sina Eduarda prije svega šest mjeseci, a nisu ni pričali o tome da čekaju još jedno dijete.

- Tko je majka? Hilaria nije bila trudna. Rodila je prije šest mjeseci. Ako ste dobili dijete preko surogat majke, jednostavno to recite. Ako je dijete posvojeno, recite to. Ako ne želite ništa reći, zašto ne prestane stalno objavljivati fotografije svoje djece i moliti za lajkove. Jednostavno odgajajte svojih stotinu djece u privatnosti! - napisao je jedan obožavatelj, na što mu je Alec odgovorio: 'Je*eno začepi i gledaj svoja posla', piše People.

U svakom slučaju, golupčići koji od ranije imaju četiri sina i jednu kćer sada su bogatiji za još jednog člana obitelji. Inače, glumac ima i kćer Ireland (25) koju je dobio s bivšom suprugom, glumicom Kim Basinger (67).

Idi na 24sata

Komentari 5

  • rukvas 04.04.2021.

    Ima neku facu psihopate !!!

  • kung fu panda 04.03.2021.

    A ljudi dragi ako ne želite gledati njegovu obitelj nemojte ići na njihovu stranicu i pratiti ih kao ovce nego dignite nos iz mobitela i počnite živjeti vlastiti život kako želite bez prepisivanja

  • malenazd9 04.03.2021.

    Znaci lik je otisao na njihov/njegov profil da mu napise da prestane objavljivat,ono sto vlasnik profila zeli objavljivati na svom profilu?Interesting...

Komentiraj...
Vidi sve komentare