To je to što me zanima!

Al Pacino: Zabavno je biti otac u 84. godini, želim ostati uz sina

Glumac trenutačno promovira svoje memoare 'Sonny Boy', u kojima se osvrnuo na život i karijeru. Za BBC je objasnio kako je odlučio napisati memoare i jer je postao otac Romana
Vidi originalni članak

Zanimljivo mi je sve što radi. Razgovaramo. Sviram usnu harmoniku kad smo na videopozivu i uspostavili smo takav kontakt. Dakle, zabavno je, rekao je nedavno Al Pacino (84) za BBC o interakciji sa 16-mjesečnim sinom Romanom.

PUKLA LJUBAV Al Pacino potvrdio kraj ljubavi s 54 godine mlađom djevojkom

Glumac trenutačno promovira svoje memoare 'Sonny Boy', u kojima se osvrnuo na život i karijeru. Za BBC je objasnio kako je odlučio napisati memoare i jer je postao otac Romana u dobi od 83 godine, a zahvaljujući memoarima maleni će imati priliku jednog dana naučiti nešto o svom ocu.

- Želim biti uz ovo dijete. I nadam se da hoću. Nadam se da ću ostati zdrav, a on zna tko mu je tata, naravno - rekao je Al Pacio koji je prekinuo vezu s Romanovom majkom, filmskom producenticom Noor Alfallah

POZIRAO NAM KAO AL PACINO Filip Juričić za 24sata: Znaju mi reći da sam čovjek s problemom

Glumac i producentica upoznali su se krajem 2010-ih, a vezu su potvrdili 2022. U lipnju prošle godine rodio se sin Roman, za kojeg je glumac zatražio test očinstva. Nije poznato kad je točno par prekinuo, a prema izjavi Al Pacinova predstavnika za medije, ostali su dobri prijatelji i zajedno odgajaju sina. 

Al Pacino je dosad bio u vezama s mnogim poznatim ženama, poput Beverly D'Angelo i Diane Keaton, te iz tri veze ima četvero djece. Nikad se nije ženio.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • @f@nky 16.10.2024.

    cuvaj ga i pazi kao da je tvoj....

  • komentator/Luka 15.10.2024.

    al kapučino

  • herr torro 15.10.2024.

    Samo se ti tjesi druze🙉😁💪

Komentiraj...
Vidi sve komentare