To je to što me zanima!

Al Pacino potvrdio kraj ljubavi s 54 godine mlađom djevojkom

Sad već bivši par bili su zajedno dvije godine, a prošle godine dobili su sina. Navodno su sklopili dogovor oko zajedničkog skrbništva
Vidi originalni članak

Al Pacino (84) je potvrdio kako je došao kralj ljubavnoj vezi s 54 godine mlađom producenticom Noor Alfallah, piše People. Zajedno imaju sina Romana kojeg su dobili prošle godine, a Noor je nedavno viđena u društvu komičara Billa Mahera (68). 

NAIŠAO NA BROJNE KRITIKE Al Pacino objasnio zašto je na dodjeli Oscara pročitao odmah pobjednika: 'Nisam ja to htio'

Glumac je ranije u jednom intervjuu otkrio da je slobodan, kada su ga upitali je li trenutačno u vezi, na što im je on odgovorio: 'Ne, imam prijateljstvo', piše People.

- Al i Noor su jako dobri prijatelji i to su već godinama, a zajedno odgajaju i njihovog sina Romana - izjavio je Pacinov predstavnik za medije.

NA SAMOM KRAJU OSCARA VIDEO Al Pacino na meti kritika zbog proglašenja najboljeg filma: 'Pa što je ovo bilo?!'

Par je prvi put prekinuo još u rujnu prošle godine i to samo nekoliko mjeseci nakon što su postali roditelji sinčića. Tada su sklopili dogovor oko zajedničkog skrbništva. Sud u Los Angelesu odlučio je da Pacino djevojci treba isplaćivati više od 30.000 dolara mjesečno za alimentaciju. 

Također, godišnje mora uplatiti i 15.000 dolara kao fond za obrazovanje svojeg djeteta. Ukoliko će uspjeti plaćati alimentaciju do 18. rođendana svojeg djeteta, Al Pacino će kroz godine isplatiti skoro 6,5 milijuna dolara. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • herr torro 09.10.2024.

    Hihi a nedavno je napumpao"navodno on"wtf💪🙉😘😁

  • Zagreb_One_And_Only 09.10.2024.

    Gdje je problem?

  • Adisibio 09.10.2024.

    Ostvarila je svoj cilj, dobiti dijete od slavne ličnost i alimentaciju. Level pro.

Komentiraj...
Vidi sve komentare