To je to što me zanima!

Akcija na Manhattanu: Policajci su uhitili slavnoga repera: Pao je zbog trgovine ljudima?

New York Times prenosi podatke od osobe iz tužiteljstva i piše kako se slavnog američkog repera navodno tereti za reketarenje i trgovinu ljudima u svojstvu seksualne eksploatacije
Vidi originalni članak

Hip-hop mogul Sean "Diddy" Combs, poznat i kao P. Diddy, nekoć i Puff Daddy, uhićen je u New Yorku pod neodređenim federalnim optužbama, prenosi CBS koji se poziva na izvore iz policije. 

New York Times prenosi podatke od osobe iz tužiteljstva i piše kako se slavnog američkog repera navodno tereti za reketarenje i trgovinu ljudima u svojstvu seksualne eksploatacije.

Policija je, prema američkim medijima, napravila dvije racije na njegovim imanjima u Los Angelesu i Miamiju u sklopu savezne istrage o potencijalnim seksualnim zlostavljanjima i trgovine ljudima u istom kontekstu. Nakon toga je uslijedilo uhićenje na Manhattanu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Combsov odvjetnik Marc Agnifilo rekao je da su "razočarani" uhićenjem i da je njegov klijent "nevin čovjek". 

Njegovo uhićenje izvršeno je u vezi s istragom koju provodi Ministarstvo domovinske sigurnosti SAD-a, reklo je CBS-u više izvora iz policije. Američki državni odvjetnik za južni okrug New Yorka, Damian Williams, potvrdio je uhićenje u priopćenju u ponedjeljak navečer.

"Ranije ove večeri savezni agenti uhitili su Seana Combsa na temelju zapečaćene optužnice", rekao je tužitelj.

U PARIZU Uhitili su repera Travisa Scotta: Potukao se u pijanom stanju

Rekao je da ured planira otpečatiti optužnicu u utorak i da će "tada moći više reći".

Combs se suočava s brojnim tužbama, uključujući optužbe da je silovao maloljetnu djevojku i pokušao producenta prisiliti na seksualni odnos s drugim muškarcem. Njegov odvjetnik rekao je u ponedjeljak navečer da se Combs veseli "braniti svoj ugled".

"Razočarani smo odlukom da se pokrene ono što smatramo nepravednim kaznenim progonom", rekao je Agnifilo u pisanoj izjavi za BBC.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • mars7 17.09.2024.

    Opet u problemima

  • diffe 17.09.2024.

    i vrime mu je bilo

  • čovik-s-juga 17.09.2024.

    Kamalin glasač !

Komentiraj...
Vidi sve komentare