To je to što me zanima!

Affleck usred razvoda našao drugu djevojku? Glumcu društvo pravi kći Roberta Kennedyja

Prema pisanju stranih medija, Ben Affleck i Kennedy izlaze na mjesta kao što su Polo Lounge, hotel na Beverly Hillsu, ali da priroda njihovog odnosa nije poznata
Vidi originalni članak

Prije par dana Jennifer Lopez (55) podnijela je papire za razvod od Bena Afflecka (52) nakon svega dvije godine braka. Iako je par sada u procesu razvoda, pojavila su se nove glasine. Navodno je ispred glumčevog doma snimljena nepoznata žena, piše Page Six.

IZVUKLA IZ ARHIVE? Ovo je Jennifer Lopez objavila na društvenim mrežama usred razvoda, pratitelji razočarani

Prema pisanju stranih medija, glumac svoje slobodno vrijeme provodi s kćeri Roberta Kennedyja Jr.-a, Kathleen Alexandrom Kennedy (36), poznatijom kao Kick Kennedy. 

Izvor je rekao da Affleck i Kennedy izlaze na mjesta kao što su Polo Lounge, hotel na Beverly Hillsu, ali da priroda njihovog odnosa nije poznata.

NOVI DETALJI RAZVODA GODINE Ben Affleck nije htio zaustaviti Lopez da preda papire? 'Ona se jedino brinula što će mediji reći'

Kći Roberta Kennedyja Jr.-a i njegove prve supruge Emily Ruth Black ranije se povezivalo s milijarderom Matthew Mellonom, koji je 2018. preminuo u hotelskoj sobi, nakon borbe s ovisnošću.

Kick je glumica, no privatni život drži podalje od očiju javnosti. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • papajoe 29.08.2024.

    neka, svaka je bolja od one

  • mars7 26.08.2024.

    Nasao brzo novu,,,

  • Space Wall 25.08.2024.

    Kad te krene krene te... Kreneš u razvod i eto djevojke... Muke su to.

Komentiraj...
Vidi sve komentare