U zagrebačkom restoranu nakon njezina posjeta nude Zaz meni. Pjevačica je na turneji dvije godine, pa se u Hrvatskoj zaželjela domaće francuske kuhinje.
- U posljednji tren smo saznali da je Zaz alergična na gluten i laktozu. To znači da ne smije jesti pšenično brašno i mliječne proizvode. Stoga smo naš meni prilagodili njoj - kaže Ante Udovičić, chef zagrebačkog restorana u kojem je francuska pjevačica s bendom večerala dan uoči koncerta.
- Jedan član njezina benda alergičan je na svinjsko meso i morske plodove, pa smo i na to mislili. Na brzinu smo ispekli pogačice bez glutena, a totalno ih je osvojio Pot au feu. To je tradicionalno francusko jelo, lešada od rolanih telećih prsa kuhanih s povrćem. Zaz ga je opisala riječima: ‘Njam, njam!”.
Poslije večere došla je u kuhinju upoznati osoblje. Objasnila je da to radi u svakom restoranu. Kad se prvi put zaposlila, bila je pomoćnica kuhara.