Sve dulji radni dan, koji nerijetko traje od jutra do večeri, sve češće navodi mlade i sve one ostale koji žive ubrzanim tempom na prehranu prilagođenu njihovom ritmu.
Biranje mjesta gdje će se jesti ovisi i o tome koliko je restoran blizu radnome mjestu, o raznovrsnosti njegove ponudi, ali isto tako i o tome koliko restoran polaže u pripremu svojih jela, izbor namirnica i njihov način pripreme.
Vremena je sve manje pa se dio poslova i poslovnih dogovora sve češće obavlja između zalogaja uz čašu vrhunskog vina.
Upravo tu potrebu i dinamiku prepoznao je Hotel Waldinger**** i njegov vlasnik Berislav Mlinarević i spojio prostor kultne Kavane Waldinger i Restorana Club Waldinger u jednu cjelinu i na taj način dobio savršeni spoj tradicionalnog i modernog. Na ovaj način Restoran Club Waldinger svojom pozicijom u samom gradskom središtu prihvatio je novi, moderni trend koji već neko vrijeme živi u urbanim sredinama i poslovnim zonama većih gradova i metropola.
Moderno uređen interijer s notom rustike, ugodna, domaćinska atmosfera i osoblje koje će vam, uz osmijeh dobrodošlice, predstaviti dnevnu ponudu novih modernih lakih i brzih zalogaja, garancija su ugodnog ugođaja koji će vaše poslovno pregovaranje odvesti u željenom smjeru. Ponuda je kombinacija tradicionalnih jela pripremljenih na moderan način prilagođen potrebama laganog poslovnog ručka ili produžetka uredskog sastanka. Poznato je da mnogi poslovi počinju i lakše se zaključuju u opuštenoj restoranskoj atmosferi nego u nekom uredu.
Restoran nije prevelik niti prebučan, nalazi se u samom središtu Osijeka, ima vlastiti parking, besplatan bežični internet i što je najzgodnije nalazi se u sklopu Hotela Waldinger**** gdje Vaš poslovni partner može odsjesti.
Ponuda jela cjenovno je više nego prihvatljiva, ali ne treba ni u kojem slučaju zanemariti i bogatu ponudu vinske karte gdje većinu domaćih lokalnih vinara poput Kutjeva, Krauthakera, Josića, Lukačevića, Brzice možete dobiti u ponudi na čaše, ali vinska karta je bogata i brojnim ostalim vrhunskim imenima domaće vinske scene kao i stranim etiketama.