To je to što me zanima!

Tramvaj naletio na auto, vozač automobila prevezen u bolnicu

Tramvaj i automobil sudarili su se u četvrtak u 12.30 sati na križanju zagrebačke Ilice i Grahorove. Ozlijeđeni vozač automobila prevezen je u bolnicu, kaže policija
Vidi originalni članak

Tramvaj je vjerojatno zbog skliske ceste naletio na automobil. Vidjela sam da vozača auta smještaju u Hitnu, da mu stavljaju ovratnik. Vozač tramvaja i putnici su, koliko sam vidjela, svi bili dobro - kaže čitateljica koja se zatekla na mjestu nesreće.

Iz policije potvrđuju da je ozlijeđen vozač automobila te da ga je Hitna odvezla u jednu od zagrebačkih bolnica. Promet u smjeru istoka zbog nesreće je neko vrijeme bio obustavljen, ali je pušten u 13 sati, dodaju. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 23.11.2013.

    kakve veze ima mokra cesta sa tramvajom? pa ne vozi se on po cesti.. valjda je žena od šoka zaboravila što se po čemu vozi .. a i inače se na tim križanjima nakon austrijskog poljube tramvaji i auti.. jer svi lete iz tih sporednih ulica ko muhe bez glave

  • dugy_zg 22.11.2013.

    ...uzeo mi misao i riječi reley...:)

  • reley 22.11.2013.

    Ova čitateljica vjerojatno je stigla s Marsa. Pazi izjavu: kolnik je bio mokar pa tramvaj nije mogao stati. Drga reporterko nije se sudario autobus s autom nego tramvaj,osim toga tramvaj se kreće po tračnicama i dužnost je vozaća osobnog auta da propusti tramvaj,dakle vozać je progurao nos pred tramvaj. Jel mi može netko pojasniti kak tramvaj skreće kad vozač nema volan u tramvaju ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare