To je to što me zanima!

Pretrpani autobus nagnuo se na stranu i tako vozio Splitom

U Prometu nismo uspjeli doznati što je bilo s autobusom. Upućeniji kažu da je vjerojatno pukao "jastuk"koji održava visinu autobusa. Takve isključuju iz prometa
Vidi originalni članak

U jednoj od najprometnijih splitskih ulica, u Poljičkoj,  čitatelj 24sata je prije nekoliko dana snimio gradski Prometov autobus koji se desnom stranom gotovo vukao po asfaltu. Riječ je o dosta starom autobusu, u kojem su bili putnici. Na kojoj relaciji vozi i što se točno dogodilo, u Prometu je bilo nemoguće doznati.  Najvjerojatnije je došlo do pucanja jastuka koji održava visinu autobusa. U tom slučaju, autobus može dovesti putnike do odredišta, nakon čega se isključuje iz prometa. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Mala87 01.10.2013.

    Ovo nije do pretrpanosti već neispravnosti vozila! Vrlo vjerojatno se radi o puknutom amortizeru, tj. tom "jastuku" koji drži visinu (kako je napisano u podaslovu)! Koliko smo se puta ovako vozili i u šibenskom kraju i ti isti autobusi, stariji i od 30-35 godina i dlaje voze! Koliko su puta gorili motori autobusa i školarci su morali iskakati iz buseva, koliko puta su vrata bila neispravna pa smo se vozili otvorenih vrata kilometrima daleko. Nitko to ne kontrolira, nitko se ne brine zbog toga!

  • aventin 01.10.2013.

    sta da je zapeo o nesto

  • ValentinaAlen 01.10.2013.

    Oho, poceli kupovat nagibne autobuse :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare