To je to što me zanima!

Kod Žminja sletio bus s petero učenika, ozlijeđenih nije bilo

Autobus je u zavoju proklizao i sletio sa zaleđene ceste u kanal. Vozač (45) nije bio pod utjecajem alkohola, a iz policije kažu kako je bus imao zimsku opremu
Vidi originalni članak

Na cesti Jurići-Kršanci u Istri u četvrtak je ujutro autobus sletio s ceste. U njemu je bilo pet učenika, koji su putovali u OŠ Vladimira Nazora u Žminju. Nitko od njih nije ozlijeđen u slijetanju.

Autobus je u zavoju proklizao i sletio sa zaleđene ceste u kanal. Vozač (45) nije bio pod utjecajem alkohola, a iz policije kažu kako je bus imao zimsku opremu. Očevid je još uvijek u tijeku, a bus je iz kanala došla izvući dizalica.

U četvrtak oko 7 sati na relaciji Bedenica-Konjšćina u mjestu Jertovec sletio je autobus s 30-ak srednjoškolaca Srednje škole Konjšćina. Nitko nije ozlijeđen. Uzrok nesreće je neprilagođena brzina.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • magdalena ivic 18.01.2013.

    Hvala bogu svi su ok to je naj bitnije...Ali ti vozaci bi se trebali skulirati jer kako voze to je strasno kao rely cak i nevide kad netko hoce stati pa onda koce kao manijaci.U zavojima gdje je dozvoljeno voziti 50 on vozi 90 leti i naravno da ce se nesto dogoditi.Sve do jednom tako mozes voziti ali ne zauvijek...

  • Švejk 17.01.2013.

    Miško nije drmnuo jutarnju dozu,i eto što se događa kad čovjek dođe nepripremljen na posao. Bitno je da nema ozlijeđenih.

  • baka janja_1 17.01.2013.

    miško vozio 2 km vezanih ociju...

Komentiraj...
Vidi sve komentare