To je to što me zanima!

Zbrda Zdola Rock Festival: Ovog vikenda Bjelovar postaje epicentar rock’n’rolla!

Bjelovar će ovog vikenda, od 27. do 29. rujna, ponovno biti domaćin drugog izdanja Zbrda Zdola Rock Festivala, koji će Radićev park pretvoriti u središte rock’n’rolla za sve generacije
Vidi originalni članak

Ovaj jedinstveni open-air festival, koji je prošle godine osvojio srca ljubitelja rocka iz cijele središnje Hrvatske, vraća se s još jačim glazbenim line-upom i bogatijim popratnim programom.

Očekuje se dolazak velikog broja posjetitelja, od strastvenih rock entuzijasta do onih koji traže idealno mjesto za opušteni izlazak s društvom. S besplatnim koncertima, kreativnim radionicama i bogatom ugostiteljskom ponudom, Zbrda Zdola Rock Festival nudi nešto za svakoga.

Rock za sve generacije

Zbrda Zdola Festival slavi raznolikost rock glazbe, nudeći nezaboravne svirke lokalnih i regionalnih bendova. Svaki dan festivala donosi novi glazbeni doživljaj, a na glavnoj pozornici izmjenjivat će se izvođači koji će svojim rifovima zagrijati publiku. Evo što vas očekuje na glavnoj pozornici:

Line-up festivala:

  • Petak, 27. rujna:

20:00 - 21:00 – Morrison Hotel

21:15 - 22:15 – Septica

22:30 - 23:30 – Zoster

23:45 - 00:45 – Karabin

  • Subota, 28. rujna:

20:00 - 21:00 – Kranks

21:15 - 22:15 – TV EYE

22:30 - 23:30 – Atheist Rap

  • Nedjelja, 29. rujna:

20:00 - 21:00 – FYU

21:15 - 22:15 – Hotel Korzo

22:30 - 23:30 – Petar Punk

Bogat popratni sadržaj

Uz sjajne glazbene nastupe, Zbrda Zdola Festival donosi mnoštvo dodatnih sadržaja koji garantiraju cjelodnevnu zabavu za sve posjetitelje. Ljubitelji fotografije moći će ovjekovječiti svoje festivalske trenutke u retro stilu zahvaljujući posebnom retro photo boothu, dok će kreativci uživati u oslikavanju labirinta – radionici koja je namijenjena svim uzrastima i omogućuje posjetiteljima da zajednički stvaraju jedinstvena umjetnička djela.

Za one koji žele usavršiti svoje fotografske vještine, tu je radionica "Fotografiranje uz šetnju", koja pruža priliku da uhvatite najljepše trenutke festivala kroz objektiv i razvijete svoju kreativnu stranu u prekrasnom okruženju Radićevog parka. Ljubitelji festivala moći će se opskrbiti unikatnim suvenirima na Zbrda Zdola brend štandu, gdje će biti dostupne cool festivalske majice i drugi predmeti koji će vas trajno podsjećati na ovaj poseban vikend.

Uz to, radionica Selene Gazde donosi dodatnu dozu kreativne energije, omogućujući posjetiteljima da sudjeluju u jedinstvenoj umjetničkoj atmosferi koja prožima festival. A dok uživate u svim tim aktivnostima, možete prošetati među štandovima lokalnih obrtnika i kolekcionara gramofonskih ploča, gdje ćete pronaći jedinstvene proizvode i imati priliku podržati lokalne umjetnike i poduzetnike.

Osim ovih aktivnosti, festival nudi bogatu ugostiteljsku ponudu, a štandovi obrtnika i kolekcionara gramofonskih ploča pružit će vam priliku da pronađete unikatne proizvode i podržite vrijedne kreativce.

Pripremite se za najbolji rock vikend u godini!

Zbrda Zdola Rock Festival savršen je spoj vrhunske rock glazbe, umjetničkih radionica i opuštenog druženja na otvorenom. Bez obzira jeste li dugogodišnji fan rocka ili jednostavno tražite savršeno mjesto za izlazak ovog vikenda, festival nudi nešto za svakoga.

Pripremite se za eksploziju energije, fantastičnu atmosferu i besplatne koncerte u Radićevom parku. Vidimo se ovog vikenda u Bjelovaru, gdje nas čeka prava rock’n’roll avantura!

Sve dodatne informacije o Zbrda Zdola Rock Festivalu, uključujući detalje o programu, bendovima i popratnim sadržajima, možete pronaći na službenim Facebook i Instagram stranicama festivala.

Idi na 24sata