To je to što me zanima!

WienerAI privlači pažnju investitora dosegnuvši $7M u pretprodaji

WienerAI, popularan meme token, prikupio je preko $7M u samo tri mjeseca. Njegov AI bot pruža uvid u kripto tržište
Vidi originalni članak

Nova popularna meme kriptovaluta pod nazivom WienerAI (WAI) posljednjih je dana privukla sve veću pažnju. Pretprodaja ovog tokena pokretanog AI botom bila je veliki hit, prelazeći granicu od $7 milijuna u samo tri mjeseca.

Daleko od uobičajenog meme tokena, WienerAI je razvio snažan AI bot koji obećava profitabilne uvide za kripto trgovce. Rani investitori također imaju priliku stakirati svoje WAI tokene za visok APY, koji će se smanjivati kako se više investitora pridruži stakiranju.

Posjetite WienerAI

Investitori podržavaju WAI dok prikuplja $7 milijuna

Pretprodaja WienerAI-a bila je veliki hit nakon službenog lansiranja prije otprilike tri mjeseca, a $7 milijuna uloženih u njega pokazuje da je ovaj novi projekt tu da ostane.

Rani kupci žure kako bi dobili svoj udio WAI tokena, koje trenutno mogu kupiti za samo $0.000725 po komadu. To je otprilike isto kao ulaganje $1,000 i dobivanje 1,379,310 WAI tokena zauzvrat.

Ova cijena će vjerojatno rasti tijekom faze pretprodaje, a sljedeće povećanje cijene očekuje se za manje od dva dana.

Gledajući početni odgovor investitora i interes, developeri su se oglasili na X (bivšem Twitteru) kako bi zahvalili ranim podupirateljima nakon što je pretprodaja prešla granicu od $7 milijuna. Rekli su: "Putovanje tek počinje."

Nadolazeći tjedni mogli bi biti uzbudljivi za kupce jer je 10% svih WAI tokena rezervirano za listinge na burzama nakon završetka pretprodaje. Kao rezultat toga, mnogi investitori podržavaju ovaj novi vrući AI token dok ulazimo u drugu polovicu godine.

Meme kriptovaluta s AI trgovačkim botom i visokim APY-jem za staking

Ova meme kriptovaluta već je privukla pažnju investitora sa svojom jedinstvenom temom kobasice, ali njegova korisnost daleko nadilazi samo smiješni token. WienerAI nudi moćan trgovački bot pokretan AI-jem.

Recimo da razmišljate o trgovini, ali niste sigurni je li to prava odluka. Jednostavno možete pitati WienerAI: "Treba li uložiti novac u ovaj token?" i gledati kako bot prolazi kroz ogromne količine podataka i dolazi s potpunom analizom.

Ali WienerAI ne samo da predviđa. Također vam može pomoći u izvođenju trgovina. Kada budete spremni za trgovinu, bot može obaviti zamjene na više DEX-ova i zaštititi vas od MEV napada kako biste bili sigurni da nećete biti prevareni.

I najbolji dio? Besplatan je za korištenje.

Uz to, WienerAI vam također omogućuje stakiranje vaših WAI tokena kako biste zaradili visoki pasivni prihod. Rani stakeri mogu dobiti puno veći prinos - oko 160% u trenutku pisanja. Vrijedi spomenuti da je već preko 6.4 milijardi WAI tokena stakirano, što pokazuje visoko povjerenje investitora.

Možete se pridružiti WienerAI Telegram grupi kako biste dobivali ažuriranja o napretku projekta u stvarnom vremenu.

Hype oko AI može postaviti pozornicu za rast WAI tokena

Svi se pitaju hoće li WAI skočiti kad bude listan na burzama. Rani znakovi izgledaju prilično dobro.

Često pretprodaje koje dožive eksplozivan početak bilježe ogromne dobitke kada dosegnu otvoreno tržište. S preko $7 milijuna prikupljenih u samo nekoliko mjeseci, interes investitora mogao bi eksplodirati kad WAI bude listan na DEX-ovima.

Zapravo, kupci su najviše uzbuđeni zbog ukupnih tržišnih trendova i prilika koje se nalaze na spoju AI-a i kripta.

AI fokusirane kriptovalute su vrlo popularne - imaju tržišnu kapitalizaciju od $21 milijardu u trenutku pisanja, a njihov volumen trgovanja bio je preko $1.9 milijardi u posljednjih 24 sata.

Sektor je nedavno dobio još veću popularnost, s razgovorima o ASI spajanju. To će spojiti velike AI projekte poput SingularityNET-a, Ocean Protocol-a i Fetch.ai. Ako ASI spajanje pokrene novi bull run za AI tokene, to bi moglo pomoći rastu svih AI povezanih projekata, uključujući WienerAI.

Još jedan razlog zašto se rani investitori osjećaju sigurnijima u ulaganje u projekt je taj što je SolidProof revidirao WienerAI.

Kombinacija AI baziranih alata za trgovanje i visokih prinosa za stakiranje može nastaviti privlačiti nove korisnike i pomoći platformi da raste tijekom vremena.

Za kupnju tokena, možete koristiti ETH, BNB, USDT ili čak kreditnu/debitnu karticu. Nakon završetka pretprodaje, investitori mogu preuzeti svoje tokene koristeći isti kripto novčanik kojim su ih kupili.

Posjetite WienerAI

 

Idi na 24sata