To je to što me zanima!

Uživajte u udobnosti svog doma uz Hisense Wings Pro klima uređaj

Zahvaljujući Hisenseovoj inovativnoj Hi-Nanotehnologiji, zrak u vašem domu može biti bez štetnih virusa i bakterija, uključujući i koronavirus
Vidi originalni članak

Kada razmišljate o kvaliteti života u svom domu, vjerojatno ne razmišljate prvo o zraku koji udišete, ali kvaliteta zraka neizbježno je povezana s vašim zdravljem i osjećajem ugode. Kako? Svjež zrak pomaže vam da se koncentrirate, savršena temperatura i vlažnost održavaju ugodu, a zrak bez virusa podržava vaše zdravlje. Zato vam je potreban novi Hisense Wings Pro klima uređaj.

Zahvaljujući Hisenseovoj inovativnoj Hi-Nanotehnologiji, zrak u vašem domu može biti bez štetnih virusa i bakterija, uključujući i koronavirus. Uz pročišćavanje zraka osjeća se i razlika u kvaliteti zraka jer je savršeno ovlažen i svjež. Štoviše, temperaturu ne morate postavljati ručno, budući da se Hisense Wings Pro automatski brine o tome. Zainteresiran? Upoznajte najnoviju tehnologiju koja će promijeniti način na koji razmišljate o klimatizaciji.

Čist i zdrav zrak? Naravno.

Hisense je razvio inovativnu Hi-Nanotehnologiju koja stvara ogromnu količinu pozitivnih i negativnih iona, do 1 milijun po cm3. Oni napadaju viruse i bakterije u zraku, deaktiviraju ih i na kraju pretvaraju u bezopasne molekule vode. Učinkovitost tehnologije dokazao je francuski Texcell laboratorij*, globalna istraživačka organizacija koja je specijalizirana za testiranje virusa. Pokazali su da Hi-Nano može inhibirati koronavirus (SARS-CoV-2) za 93,54% unutar samo dva sata, jamčeći vam čist i zdrav zrak svaki dan.

Ugodna i udobna atmosfera? Da.

Uvijek ste samo jedan klik udaljeni od savršene temperature u vašem domu. Zahvaljujući Smart modu i dodatnim senzorima unutar daljinskog upravljača, klima uređaj automatski prilagođava najugodniju temperaturu u prostoriji, koristeći poseban 4D Auto swing sustav lamela kako bi se osigurala optimalna distribucija i protok hladnog ili toplog zraka kroz prostoriju.

Jednostavno za instalaciju i korištenje? Da, definitivno.

Znajući da moderni kupci cijene jednostavna, ali učinkovita rješenja, instalacija i rad Hisense klima uređaja su jednostavni, praktični i prilagođeni korisniku. Povezivanjem klima uređaja s kućnom Wi-Fi mrežom i preuzimanjem ConnectLife aplikacije, možete kontrolirati i upravljati svojom unutarnjom jedinicom jednostavno i inteligentno s bilo kojeg mjesta i u bilo koje vrijeme.

Jeste li spremni za hladnu zimu? Apsolutno.

Kada temperature padnu ispod nule zimi, funkcije vanjske jedinice klima uređaja mogu biti ugrožene, ali ne i jedinica Hisense Wings Pro. To je zato što poseban električni grijač kućišta nastavlja odleđivati ​​kućište, održavajući njegovu dobru izvedbu i dugotrajnu izdržljivost. Zahvaljujući snažnom kapacitetu grijanja na niskim temperaturama klima uređaja, možete uživati ​​u toplini svog doma, čak i kada vanjske temperature dosegnu -22°C.

Jeste li spremni promijeniti kvalitetu svog života kod kuće? Neka odgovor bude da, jer je ulaganje u novi Hisense Wings Pro klima uređaj ulaganje u vaše zdravlje, udobnost i dobrobit svih ukućana. Na Hisense web stranici pogledajte sve prednosti koje vam donosi novi klima uređaj.

*Podaci o učinku Hi-Nano potječu iz podataka koje su testirali TEXCELL i SGS u laboratorijskim uvjetima

Idi na 24sata