To je to što me zanima!

Uživajte na Ultra Europe festivalu 2024 uz Aircash

Ultra Europe festival vraća se od 12. do 14. srpnja u Parku mladeži u Splitu!
Vidi originalni članak

Ove godine na festivalu moguć je isključivo kartični način plaćanja, što posjetiteljima pruža brz, siguran i jednostavan način kupovine unutar festivalskog prostora.  

Aircash Mastercard kartica s podrškom za Apple Pay i Google Pay bit će ključan alat za sve transakcije tijekom sva tri dana festivala, pružajući korisnicima besprijekorno iskustvo beskontaktnog plaćanja.  

Aircash aplikacija omogućuje korisnicima brzo i jednostavno upravljanje sredstvima te trenutne prijenose novca, što će posjetiteljima Ultra Europe festivala omogućiti bezbrižno uživanje u glazbi i zabavi.  

Na Festivalu će korisnici imati na raspolaganju Aircash Top-Up mjesta gdje će moći uplatiti gotovinu bez naknade na svoj Aircash račun i plaćati svojom Aircash Mastercard karticom. Za sva plaćanja Mastercard karticama osiguran je popust od 10% na hranu i festivalske proizvode. 

Pozivamo sve ljubitelje glazbe i posjetitelje Ultra Europe festivala da preuzmu Aircash aplikaciju i osiguraju svoju Aircash Mastercard karticu kako bi iskusili najbrži i najpouzdaniji način plaćanja na ovom spektakularnom događaju.   

Više informacija o Aircash uslugama možete pronaći na našoj web stranici www.aircash.eu.  

O Aircashu:  

Aircash je vodeća hrvatska fintech platforma s više od milijun korisinka diljem EU koja omogućuje brzo i jednostavno upravljanje financijama putem mobilne aplikacije. Korisnicima nudi razne usluge, uključujući slanje i primanje novca, plaćanje računa, kupovinu ulaznica i još mnogo toga. Svojim inovativnim pristupom i vrhunskom korisničkom podrškom, Aircash neprestano unapređuje korisničko iskustvo i olakšava svakodnevne financijske transakcije.  

O Ultra Europe festivalu:  

Ultra Europe je jedan od najvećih glazbenih festivala u Europi, koji okuplja tisuće ljubitelja elektroničke glazbe iz cijelog svijeta. Festival se tradicionalno održava u Splitu i poznat je po vrhunskim izvođačima, spektakularnoj produkciji i nezaboravnom iskustvu za sve posjetitelje.  

Idi na 24sata