To je to što me zanima!

Ulaznice su u prodaji za posljednji ples Toma Hardyja i Venoma!

Nakon što je prvi film oduševio gledatelje diljem svijeta, a drugi nastavak proširio svijet simbiota, u kina nam stiže treći i posljednji nastavak Venom filmova s Tomom Hardyjem u glavnoj ulozi
Vidi originalni članak

U redovnu distribuciju film kreće od idućeg četvrtka, 24.10., ali u Cinestar i Cineplexx kinima bit će i pretpremijerne projekcije u srijedu 23.10. Ulaznice su dostupne online i u fizičkom obliku, a kina nude i jedinstveni event u srijedu 23. listopada! 

Fanovi prožrdljivog anti-junaka Venoma u srijedu 23.10. moći će u kinu pogledati sva tri Venoma, Venom iz 2018. godine, Venom 2 iz 2021. i Venom 3: Posljednji ples, u maratonskoj večeri kad će kino dvorane prikazivati sva tri filmova zaredom. 

U posljednjem nastavku ove hit trilogije, Eddie i Venom zajedno su u bijegu od oba svijeta, zemaljske vojske, policije i obavještajaca koji žele zarobiti Eddieja i vanzemaljskih simbiota koji traže Venoma…  

Promotivni spot obećaje najluđu njihovu avanturu do sada, road trip kroz Ameriku, stotine novih simbiota i epske bitke koje će obožavanom dvojcu pokazati da se kraj ipak bliži, htjeli oni to ili ne. 

Režiju i scenarij potpisuje Kelly Marcel, scenaristica prva dva Venoma i autorica, scenaristica i producentica horor fantasy serije The Changeling na streaming platformi AppleTV+ a uz Toma Hardyja, britansku glumačku ikonu poznatu po filmovima Mad Max, Inception, Warrior, The Revenant, Dunkirk i serijama Taboo, Wuthering Heights i Peaky Blinders, u glumačkim ulogama su Chiwetel Ejiofor (Karl Mordo iz MCU-a, filmovi Infinite, 12 Years a Slave, The Martian), Rhys Ifans (Otto Hightower iz HBO-ovog hita Zmajeva kuća, Xenophilius Lovegood iz Harry Potter franšize, Curt Connors/Lizard iz Tom Hollandovog Spider-Mana) te Juno Temple i Cristo Fernandez, poznati po glavnim ulogama u humorističnoj TV seriji Ted Lasso koja je zaludila svijet u svoje tri sezone (2020. - 2023.) 

Jeste li spremni za epsku završnicu i posljednji ples Toma Hardyja i njegovog kultnog Venoma? 

Idi na 24sata