To je to što me zanima!

Trešnjevački sajam OPG-ova

Na manifestaciji sudjeluje tridesetak izlagača sa sjedištem u gradu Zagrebu i Zagrebačkoj županiji, ekološki proizvođači i proizvođači s oznakom „Plavi ceker“.
Vidi originalni članak

Grad Zagreb, Gradski ured za gospodarstvo, ekološku održivost i strategijsko planiranje u suradnji sa Vijećem gradske četvrti Trešnjevka sjever, 28. i 29. rujna 2024. od 10.00 do 19.00 na Trgu Krešimira Ćosića, organizira manifestaciju ”Trešnjevački sajam OPG-ova”. Na manifestaciji sudjeluje tridesetak izlagača sa sjedištem u gradu Zagrebu i Zagrebačkoj županiji, ekološki proizvođači i proizvođači s oznakom „Plavi ceker“.

Ovom manifestacijom želimo pomoći našim proizvođačima u plasmanu njihovih proizvoda, a potrošačima želimo prezentirati i učiniti dostupnima domaće poljoprivredne proizvode s dodanom kvalitetom. U sklopu manifestacije u subotu 28.09. održava se turnir u košarci 3x3, čime želimo istaknuti da je uz brigu o kvalitetnoj i zdravoj prehranu važno kretanje i sport. Najmlađi se mogu besplatno zabaviti na napuhancu, a svi posjetitelji mogu izmjeriti tlak, šećer u krvi i CO u izdisaju te dobiti zdravstvene savjete na štandu NZJZ dr. „Andrija Štampar“.

U nedjelju 29. 09. u prijepodnevnim satima će biti organiziran glazbeni program i 2. Festival malih biofila uz edukaciju djece o značaju oprašivača. Namjera nam je da na ovoj lokaciji i ubuduće organiziramo slična kvartovska događanja. Pozivamo Zagrepčanke i Zagrepčane da posjete „Trešnjevački sajam OPG-ova“ i opskrbe se direktno od proizvođača vrijednim i ukusnim domaćim proizvodima i da se zabave uz zanimljive sadržaje i prigodni program.

Idi na 24sata