To je to što me zanima!

Trend alert: personalizirani nakit, evo gdje ga možete pronaći kod nas

U Argentumu su sve razveselili svojom novom kolekcijom personaliziranog nakita i odmah smo imali sto ideja za personalizaciju
Vidi originalni članak

Svaki nakit je priča za sebe jer priča baš tvoju priču. Čak i kada su najjednostavniji detalji u pitanju, oni će te podsjećati na trenutak kada si izabrala taj nakit ili si prekrižila nešto sa svoje bucket liste. Još ako taj nakit i sama možeš dizajnirati, odnosno personalizirati, onda taj nakit priča za tebe.

Personalizirani detalji u stylingu uvijek izgledaju posebno cool i daju „ono nešto“ tvojoj kombinaciji. Bilo da se radi o tvojim inicijalima, datumu rođenja ili citatu koji je lightmotiv tvojeg života, personalizirani nakit je jedinstven samo za tebe.

U Argentumu su sve razveselili svojom novom kolekcijom personaliziranog nakita i odmah smo imali sto ideja za personalizaciju. Osim logičnih ideja personaliziranja vlastitog imena, datuma rođenja djece ili godišnjice braka, neke ideje su otišle u humorističnom smjeru poput personaliziranja najdraže hrane ili poštapalica koje stalno ponavljamo.

Kako je layering i stacking poželjan u svim ljetnim kombinacijama, ovu smo kolekciju vidjeli u kombinaciji s badićem, ali i u svakodnevnim kombinacijama nakon ljeta. U Argentumu uz pomoć konfiguratora možeš dizajnirati nekoliko vrsta personaliziranog nakita: ogrlice s imenom ili natpisom, ogrlice s tubom koje se mogu gravirati na četiri strane, ogrlice s vodoravnim ili okomitim pločicama za graviranje te ogrlice s okruglim pločicama za graviranje. Osim toga, svoju personalizaciju možeš napraviti i na narukvicama s položenim ili okruglim pločicama za graviranje. Kako bi kolekcija bila još osobnija, možeš odrediti i font koji odgovara tvojem ukusu, dizajnu ili tvojoj osobnosti. Uz konfigurator možeš odmah vidjeti kako će tvoj nakit izgledati obzirom na font, gravirani motiv i tip nakita koji si izabrala.

Uz ovu kolekciju svi smo postali pravi mali dizajneri nakita i ta mogućnost personalizacije te stvaranja osobne kolekcije nakita nam se najviše svidjela. Sve o novoj kolekciji saznajte na Argentum webshopu putem kojeg možete naručiti svoj personalizirani nakit ili u Argentum poslovnicama. Inspiraciju za cool ideje potražite na njihovim društvenim mrežama i samo birajte, kombinirajte, personalizirajte.

Idi na 24sata