To je to što me zanima!

Tepih Land slavi rođendan uz odlične popuste na cijeli asortiman!

Najbolja ponuda tepiha, tapisona i ostalih proizvoda za uređenje doma čeka vas u Tepih Landu, a osim raznovrsne ponude očekuju vas i super rođendanske pogodnosti!
Vidi originalni članak

Ponekad su male promjene u uređenju doma dovoljne da prostor dobije potpuno novi izgled i sjaj. Tepih Land vam je u rujnu pripremio rođendanske popuste uz koje ćete svoj dom lakše pripremiti za nadolazeću sezonu. Kupcima koji posjete Tepih Land poslovnice u Z Centru ili Sesvetama, rođendansko slavlje donosi popuste na sve. Tako ćete na tepisima uštedjeti 30%, na tapisonima 25%, a sav ostali asortiman snižen je 20%.


Rođendan Tepih Landa je odlična prilika da svoj dnevni boravak obogatite toplijim tepihom i osigurate si ugodnije nadolazeće zimske mjesece. Od ručno tkanih tepiha od novozelandske vune do mekanih tepiha od viskoze, Tepih Land zaista nudi široki asortiman u kojem će svatko pronaći ono što traži. Osim raznovrsne ponude tepiha, tu je i velika ponuda tapisona koje možete krojiti po mjeri, modernih tapeta, LVT i PVC podova, umjetne trave i drugih proizvoda za uređenje doma.

Punih trideset godina, Tepih Land svojim kupcima pomaže u stvaranju lijepih, ugodnih i funkcionalnih domova. Cilj je pomoći kupcu stvoriti ambijent koji savršeno odražava njegov stil i način života. S raznolikim izborom dostupnim na jednom mjestu, uređenje doma je lakše i zabavnije. Bez obzira radi li se o minimalističkom, rustikalnom, modernom ili klasičnom izgledu, možete pronaći lijepa i funkcionalna rješenja za svoj dom. Dok se trendovi uređenja neprestano mijenjaju, Tepih Land kvaliteta svih ovih godina ostaje neupitna. Od prvog dana pa sve do danas, trideset godina kasnije, Tepih Land nudi proizvode koji spajaju estetiku i funkcionalnost, a posvećenost kvaliteti garantira da ćete dugo uživati u svakom proizvodu za kojeg se odlučite.

Uljepšajte svoj dom i iskoristite rođendanske pogodnosti do 23. rujna. Posjetite Tepih Land poslovnice u sklopu Z Centra ili u Sesvetama, na adresi Zagrebačka cesta 63.

Idi na 24sata