To je to što me zanima!

Svima je najvažnije da poslodavac na prvo mjesto stavlja ljude

Čovjek je u Securitasu beskompromisno na prvom mjestu, i kao djelatnik i kao klijent, jer je u srcu ovog posla zaštita života i zdravlja te imovine
Vidi originalni članak

Svima je poznato da na radnom mjestu različite generacije ne idu uvijek ruku pod ruku sa svojim stavovima i razmišljanjima, posebno kad postoji razlika između postupaka "nekada" i sada. No, istraživanja su pokazala da se sve generacije slažu u sljedećem: žele poslovnu kulturu u kojoj su na prvom mjestu ljudi te poslodavca koji omogućava ravnotežu između privatnog i poslovnog života.

Securitas, međunarodna zaštitarska tvrtka i lider na hrvatskom tržištu, svojim zaposlenicima ispunjava, između ostalog, upravo ta dva uvjeta. Čovjek je u Securitasu beskompromisno na prvom mjestu, i kao djelatnik i kao klijent, jer je u srcu ovog posla zaštita života i zdravlja te imovine. Ono što Securitasovi zaposlenici često ističu je dobra timska atmosfera, što pokazuje da se na poslu osjećaju ugodno, bez obzira na odgovornost koju ovakve pozicije nose sa sobom. Odgovoran posao znači i posao koji ima smisao, a danas je mnogima posao sa svrhom pri vrhu liste prioriteta. Zaštitarstvo to svakako jest.

Kad govorimo o ravnoteži između privatnog i poslovnog života, rijetko tko želi primati pozive i mailove izvan radnog vremena te biti primoran uvijek razmišljati o poslu. U Securitasu nema takvih praksi ni potreba, a radno mjesto se prilagođava mjestu stanovanja radnika kad god je to moguće. Osim toga, za neke pozicije postoji i mogućnost fleksibilnog radnog vremena. Kad je već o fleksibilnosti riječ, umirovljenici u Securitasu mogu raditi na pola radnog vremena bez obustavljanja svoje mirovine!

Milenijalci, generacija X i babyboomeri kao sljedeći prioritet na poslu postavljaju mogućnost napredovanja. Securitas je pravo mjesto za karijeru! Iako možda neočekivano po uvriježenom pogledu na zaštitarstvo, napredovanje je u Securitasu itekako moguće o čemu svjedoče brojni primjeri u kompaniji, a svima su na raspolaganju i dodatne edukacije kroz koje mogu razvijati svoje sposobnosti, uključujući i onu za dobivanje zaštitarske ili čuvarske licence. Uz to, u Securitasovom timu možete preuzeti najrazličitije uloge, ne samo onu zaštitara ili čuvara. Tu su i kućni detektivi, recepcionisti, tehničari za sustave tehničke zaštite i vatrodojave, vatrogasci i vatrogasni tehničari te djelatnici u zračnim lukama.

Ako ste se prepoznali u navedenom, a cijenite vrijednosti povjerenja, budnosti i uslužnosti, javite se na aktualne pozicije u Securitasu ili pošaljite otvorenu molbu na posao@securitas.com.hr. Učinimo svijet sigurnijim mjestom!

Idi na 24sata