To je to što me zanima!

Sergej Ćetković uživo u Petram Resort & Residences

Sergej Ćetković, poznat po svojim emotivnim baladama i zaraznim hitovima, donijet će strastvenu izvedbu koja će ostaviti dubok dojam na svakog posjetitelja
Vidi originalni članak

Petram Resort & Residences s ponosom najavljuje spektakularnu glazbenu večer s jednim od najomiljenijih izvođača Balkana, Sergejem Ćetkovićem. Koncert će se održati 15. kolovoza na prekrasnoj Rooftop terasi resorta, obećavajući nezaboravnu noć pod zvijezdama.

Večer elegancije i emocija

Sergej Ćetković, poznat po svojim emotivnim baladama i zaraznim hitovima, donijet će strastvenu izvedbu koja će ostaviti dubok dojam na svakog posjetitelja. Ovaj poseban događaj započet će dočekom gostiju na crvenom tepihu, dodajući notu glamura i sofisticiranosti večeri.

Večer će započeti glamuroznim dočekom na crvenom tepihu od 20:00 do 21:00, nakon čega će se gosti osvježiti pićem dobrodošlice od 20:30 do 21:00. Glavni nastup Sergeja Ćetkovića počinje u 22:15, obećavajući noć ispunjenu glazbom i emocijama. Završetak večeri predviđen je za 00:30.

Ekskluzivna ponuda

Ponuda s večerom: uključuje večeru u tri slijeda i piće dobrodošlice za 150 EUR po osobi. Uživajte u gurmanskoj večeri dok se prepuštate čarobnim melodijama.

Noć za pamćenje

Petram Resort & Residences, smješten na prekrasnoj obali sjeverne Istre, pruža savršenu pozadinu za ovaj izvanredni događaj. Rooftop terasa nudi zadivljujuće poglede i jedinstvenu atmosferu, čineći je idealnim mjestom za večer glazbe, elegancije i vrhunske zabave.

Pripremite se za večer ispunjenu glazbom, elegancijom i nezaboravnim trenucima uz Sergeja Ćetkovića u Petram Resort & Residences. Mjesta za rezervaciju još ima, osigurajte svoje mjesto na reservations@petramresort.com ili nazovite +385 99 8001 157.

Pripremite se za večer punu glazbe, elegancije i vrhunske zabave uz Sergeja Ćetkovića u Petram Resort & Residences!

Idi na 24sata