To je to što me zanima!

Poznate zvijezde i influencerice oduševljene novim Pulse proizvodima na Eventu!

Na eventu su predstavljeni najnoviji dodaci prehrani “Magic Pills’ s naglaskom na revolucionarni GlutaGuard, proizvod bogat glutationom, poznatim i kao "molekula dugovječnosti."
Vidi originalni članak

U utorak, 24. rujna, na idiličnom Ranču Corral, održan je ekskluzivni Magic Pulse Boost Experience, gdje su se okupile hrvatske influencerice i poznate osobe kako bi svjedočile lansiranju novih proizvoda iz linije Pulse. Na eventu su predstavljeni najnoviji dodaci prehrani “Magic Pills’ s naglaskom na revolucionarni GlutaGuard, proizvod bogat glutationom, poznatim i kao "molekula dugovječnosti."

Pulse i Magic Pills – revolucija u suplementima

Novi proizvodi, dio linije Magic Pills, predstavljeni su kao rješenje za moderan način života – brza apsorpcija, prirodni sastojci i ciljana podrška za um i tijelo. Posebnu pozornost privukao je GlutaGuard, čiji je glavni sastojak, glutation, izazvao pravo oduševljenje među influencericama. Kao snažan antioksidans, glutation je zaslužan za detoksifikaciju tijela, jačanje imuniteta i održavanje vitalnosti. Na eventu je naglašeno koliko je važna njegova uloga u zaštiti tijela od stresa i slobodnih radikala, što je uvelike doprinijelo interesu prisutnih. Tu su još dodaci za menopauzu (Menorelief), za vegane i vegetarijance (Vegan Complete), te podrška za osobe koje imaju problema sa štitnjačom (ThyroBoost i ThyroEase).

Zvijezde oduševljene GlutaGuardom

Poznate influencerice i celebrityji, među kojima su se našle i neka od najpoznatijih imena na domaćoj sceni (Ana Begić, Lana Klingor, Paula Sikirić), nisu krile svoje oduševljenje. U srdačnom okruženju, uz opuštanje kraj bazena, jogu i zdrav ručak u prirodi, većina je komentirala kako je GlutaGuard proizvod koji će definitivno postati dio njihove dnevne rutine. "GlutaGuard je zaista nešto posebno. Kao osoba koja živi brz i stresan život, jedva čekam da ga uvrstim u svoju svakodnevnu rutinu. – izjavila je Ana Begić, dodajući kako je Pulse Living Juice već sada neizostavan dio njezine jutarnje rutine. “Od Magic Pillsa - MenoRelief će se sigurno naći na mojoj polici”, izjavila je Lana Klingor koja je oduševljena eventom i programom koji je bio osmišljen kako bi i sami proizvodi trebali djelovati.

Uspjeh koji tek dolazi

Event, osim uživanja u proizvodima, ponudio i priliku za kreiranje inspirativnog sadržaja koji će zasigurno osvojiti društvene mreže u narednim tjednima. Uz postavljanje kreativnog Photo Walla u 80's stilu, influencerice su snimile brojne Instagram storyje i postove, a hashtag #MagicPulse već je počeo preplavljivati društvene mreže.

Nema sumnje da su Pulse Booster i Magic Pills proizvodi stvoreni da osvoje tržište, a podrška poznatih lica samo je potvrdila da je Pulse postavio nove standarde u svijetu zdravlja i suplementacije.

Idi na 24sata