To je to što me zanima!

Počinje novo izdanje Plivinog natječaja Zajedno prema zdravlju – 4 pobjednika

Nakon tri uspješna izdanja natječaja Zajedno prema zdravlju, PLIVA i ove godine, dodjeljuje financijsku potporu neprofitnim udrugama, organizacijama i inicijativama koje brinu o dobrobiti pacijenata.
Vidi originalni članak

PLIVA, ponosna članica Teva grupe, ponovno je u potrazi za neprofitnim udrugama, organizacijama i inicijativama čije su aktivnosti usmjerene na dobrobit pacijenata, njihovih njegovatelja i obitelji. Dosad su iza nas iznimno uspješna tri izdanja natječaja u sklopu kojih smo prijavljenim udrugama dodijelili gotovo 100.000 eura donacija za realizaciju prijavljenih inicijativa, a nova četiri pobjednika tražimo i ove godine.

U potrazi smo za projektima, to jest inicijativama koje svojim radom i utjecajem mijenjaju kvalitetu života pacijenata nabolje, kao i njihovih njegovatelja i obitelji te pružaju kontinuiranu podršku tijekom i nakon liječenja. Vjerujemo da stvaranjem humanijeg okruženja, stvaramo bolje sutra za buduće naraštaje i pokazujemo da je vraćanje zajednici jedan od ključnih faktora pozitivnih promjena. Pobjednike kojima će biti dodijeljen ukupan iznos donacija od 28.000 eura i ove će godine birati naši zaposlenici.

Već više od 100 godina uspješno brinemo o pacijentima i iznimno smo posvećeni njihovoj dobrobiti, a ovaj je natječaj još jedan od načina na koji nastavljamo razvijati svoj dugogodišnji odnos sa zajednicom u kojoj djelujemo.

Kako se prijaviti te sve ostale informacije o ovogodišnjem natječaju Zajedno prema zdravlju možete pronaći na našoj službenoj web stranici. Rok za slanje prijava je petak, 7. lipnja 2024. godine.

Idi na 24sata