To je to što me zanima!

Pediatrics Plus: Stručnost i pažnja posvećena zdravlju djeteta

Privatna poliklinika za djecu Pediatrics Plus u Rijeci nudi pedijatrijske usluge s modernim pristupom, stručnim timom i prilagođenom skrbi, postavljajući nove standarde zdravstvene zaštite za djecu
Vidi originalni članak

Privatna poliklinika za djecu Pediatrics Plus osnovana je u lipnju 2022. godine kao prva privatna pedijatrijska zdravstvena ustanova u Rijeci. S jedinstvenim položajem u Primorsko-goranskoj županiji, poliklinika nudi sveobuhvatne pedijatrijske usluge te je jedina ustanova te vrste koja pokriva područje od Istre do Zadra i Zagreba. Smještena na lako dostupnoj lokaciji u Meštrovićevoj ulici, poliklinika osigurava jednostavan pristup pacijentima i njihovim obiteljima zahvaljujući osiguranim parkirnim mjestima. 

Brza i dostupna skrb za djecu 

Vizija iza osnivanja Pediatrics Plusa bila je stvoriti prostor u kojem će zdravstvena zaštita za djecu biti dostupnija, brža i prilagođena njihovim potrebama. Poliklinika nudi moderno uređene prostore koji više nalikuju igraonicama nego tipičnim medicinskim ustanovama, čime se djeci olakšava posjet liječniku, a roditeljima pruža sigurnost da će njihova djeca dobiti najbolju moguću njegu. 

Pedijatrijska skrb obuhvaća preventivne preglede, dijagnostiku i liječenje bolesti te razvojnih poremećaja. Tim stručnjaka u Pediatrics Plusu pridaje posebnu pažnju redovitom praćenju rasta i razvoja djece, s ciljem pravovremene dijagnoze i prevencije eventualnih zdravstvenih problema. Posebno je važno provoditi preporučene preventivne preglede kako bi se osiguralo optimalno zdravlje i razvoj svakog djeteta. 

Stručni tim posvećen zdravlju djece 

Tim vrhunskih pedijatara i medicinskih stručnjaka u Pediatrics Plusu neprestano se usavršava i prati najnovija medicinska saznanja kako bi djeca dobila vrhunsku skrb. Liječnici su aktivni sudionici na stručnim skupovima u zemlji i inozemstvu, a Poliklinika je i nastavna baza za Zdravstvene studije Sveučilišta u Rijeci, što doprinosi kontinuiranom profesionalnom razvoju zdravstvenog kadra. 

Sveobuhvatna zdravstvena skrb na jednom mjestu 

Pediatrics Plus nudi širok spektar zdravstvenih usluga za djecu od rođenja do 18. godine života. Poliklinika surađuje s vodećim laboratorijima, poput medicinsko-biokemijskog laboratorija Analiza i Blueprint Genetics, kako bi omogućila provedbu brojnih laboratorijskih testova i genetskih analiza za nasljedne bolesti. Također, Pediatrics Plus je suradna ustanova Specijalne bolesti Medico, za potrebe visoko sofisticiranih dijagnostičkih uređaja, poput magnetske rezonace ili kompjuterizirane tomografije.  

Poliklinika nudi sljedeće specijalizirane usluge: 

  • Opću i preventivnu pedijatriju 

  • Specijaliziranu ultrazvučnu dijagnostiku 

  • Pedijatrijsku neurologiju  

  • Dječju otorinolaringologiju 

  • Pedijatrijsku hematologiju 

  • Pedijatrijsku pulmologiju, alergologiju i kliničku imunologiju 

  • Pedijatrijsku gastroenterologiju i hepatologiju 

  • Pedijatrijsku nefrologiju 

  • Savjetovalište o prehrani i poremećajima hranjenja 

  • Fizikalnu medicinu   

  • Pedijatrijsku endokrinologiju i dijabetologiju 

  • Dermatologiju s venerologijom 

Pristupačna i ugodna skrb 

Poseban naglasak stavlja se na prilagođeni pristup djeci kako bi se smanjio strah i nelagoda prilikom dolaska na preglede. Djeca često imaju jedinstvene medicinske potrebe ovisno o svojoj dobi te su ponekad uplašena ili nepovjerljiva. Tim Pediatrics Plusa posvećen je tome da pruži sigurno i ugodno okruženje u kojem će djeca dobiti najbolju moguću skrb, a roditelji osjećaj sigurnosti i povjerenja. 

Zaključno, Privatna poliklinika za djecu Pediatrics Plus postavlja nove standarde u pružanju pedijatrijske zdravstvene zaštite na području Rijeke i šire. S modernim prostorima, stručnim timom i širokim rasponom usluga, Poliklinika omogućuje da djeca dobiju vrhunsku njegu na jednom mjestu. Stručnost, predanost i prilagođen pristup jamče da je zdravlje i dobrobit svakog djeteta na prvom mjestu. 

Za više informacija posjetite njihovu službenu web stranicu i Facebook profil! 

Idi na 24sata