Odličan zagrebački restoran OXBO u srijedu, 31. svibnja priprema POP UP BBQ show cooking na kojem Vas očekuje odlična zabava uz DJ-a, koktele, specijalitete s roštilja…
Marinko Topalović, Hilton executive chef i njegov OXBO tim svake srijede od 18 do 22 sata na terasi restorana će pred gostima pripremati razna mesna jela na roštilju te podijeliti male tajne pripreme vrhunskog roštilja.
Dođite i zabavite uz odličnu ponudu hrane, osvježavajućih pića i DJ glazbu.
Cijena po osobi od 37 EUR uključuje meni od 3 slijeda i piće dobrodošlice.
Meni srijeda, 31.5.
Piće dobrodošlice
pjenušac
Predjelo
Soparnik s dimljenim sirom
Glavno jelo
Baby beef rib steak
Grillani štapići palente s mladim lukom
Sotirani baby špinat
Desert
Cookie sladoled paniran lješnjacima, creme brulee
Salad bar
Salata piletine marinirane limunom, medom i peperoncinima,
avokado, rikola, ljubičasti luk
Tarator salata krastavaca, dresing kiselog vrhnja i vlasca
Salata karameliziranih cherry rajčica s bosiljkom, aceto balsamico aged 12 godina
Svježe sezonske salate (radič, rikola, zelena, rajčica, krastavci)
Moderan dizajn i otvorena kuhinja OXBO restorana, ponuda koja objedinjuje globalno i lokalno začinjena inovativnom à la carte kuhinjom, neizostavan je dio zagrebačke gastronomske ponude. U OXBO restoranu je naglasak na grill specijalitete od čega se godinama posebno ističe vrhunska Black Angus govedina, a među rijetkim je restoranima koji nudi i najkvalitetniju japansku Wagyu govedinu s oznakom kvalitete A5.
Osoblje, usluga i hrana OXBO restorana garancija su posebnog gastronomskog doživljaja koji će vas svaki puta oduševiti.
Ulica grada Vukovara 269a, Zagreb zagreb.oxbo@hilton.com
01/600 1914