To je to što me zanima!

Otkrili smo tri načina kako skuhati savršenu tursku kavu

Kuhanje turske kave zaista ne zvuči kao znanstvena fantastika, no čini se kako je vrlo važno na koji se način priprema te s kojom kavom
Vidi originalni članak

Naravno, ukusi, ali i okusi se razlikuju i baš zato smo saznali koja su to tri načina pripreme koja će zadovoljiti svako nepce!U tome nam je pomogla Arabesca koja dugi niz godina osluškuje svoje kupce, njihove želje i navike. Evo što kažu…

1. Ulijte vodu u džezvu, zakuhajte je i odlijte jednu šalicu vode. Dodajte željenu količinu Arabesca kave i šećera, promiješajte, pustite da zakuha do podizanja pjene i ulijte šalicu odlivene vode. 

2. U džezvi zakuhajte vodu, dodajte Arabesca kavu, promiješajte i nastavite zagrijavati do podizanja pjene. 

3. Stavite Arabesca kavu u džezvu, kratko je ugrijte da pusti aromu, prelijte vrućom vodom i zakuhajte do podizanja pjene. 

 

Idi na 24sata