To je to što me zanima!

Otkrij svoju osobnost uz posebno izdanje Cockte

Pronađite pojam koji vas opisuje i uživajte u legendarnom okusu.
Vidi originalni članak

Strast, sloboda, originalnost ili ljubav samo su neki od pojmova koje možete pronaći na posebnom izdanju Cockta bočica od 0,5L. Na policama trgovina pronađi Cocktu s pojmom koji te najbolje opisuje. Jesi li osoba sačinjena od drame, umjetnosti, glazbe ili te možda opisuje neka druga osobina? Sada možeš odabrati Cocktu koja priča tvoju priču! 

Za inovativne, kreativne i originalne ljude, Cockta nije samo napitak legendarnog okusa koji će vas osvježiti i oduševiti svakim gutljajem, nego odraz individualnosti i strasti koja proizlazi iz autentičnosti. To je iskustvo koje inspirira i osvježava, jer Cockta slavi sve ljudske osobine i osjećaje koje dijeli sa svojim potrošačima. 

Cocktina receptura godinama je nepromijenjena. Najfinija mješavina ekstrakta šipka i drugog bilja, s prirodnim CO2 i bez kofeina, čine Cocktu autentičnim pićem prepoznatljivog okusa. 

A kako bi ujedno i svojim potrošačima ponudila nešto potpuno novo i posebno, Cockta je lansirala limitirano izdanje bočica od 0,5L čije etikete krase razni pojmovi koji opisuju svakoga od nas. 

„Baš kao što je Cockta stvorena drugačija, tako ovim posebnim izdanjem slavimo sve one ljudske osobine koje Cockta dijeli sa strastvenim, slobodnim, karizmatičnim ili originalnim ljudima. Strast, sloboda, originalnost i ljubav samo su neki od pojmova koje možete pronaći na etiketama limitiranog izdanja bočica“, rekla je Laura Bortas, stariji voditelj razvoja robne marke Cockta.  

Požurite u najbliže trgovine i pronađite bočicu Cockte s pojmovima koji vas najbolje opisuju. Posebno izdanje bočice dostupno je u ograničenim količinama stoga nemojte propustiti priliku.  

Idi na 24sata