To je to što me zanima!

Osmislite slogan Auro Domusa i osvojite srebrnjak!

Povodom svog 14. rođendana, Auro Domus je pripremio veliki nagradni natječaj u kojem daruje čak 10 srebrnjaka! Sve što trebate napraviti kako biste osvojili ovu vrijednu nagradu jest osmisliti najbolji slogan Auro Domusa.
Vidi originalni članak

Prije točno 14 godina osnovana je prva Auro Domus poslovnica u Rijeci, a danas tvrtka broji čak pedeset poslovnica diljem Hrvatske i uživa status najvećeg profesionalnog lanca trgovina investicijskim zlatom i srebrom u Hrvatskoj. Svoje prve poslovne korake tvrtka Auro Domus je započela koncentrirajući se na djelatnosti otkupa i zaloga zlata te prodaje investicijskog zlata, a potom je svoje poslovanje dodatno proširila izgradivši mrežu mjenjačnica i ATM bankomata diljem Hrvatske. Posljednja u nizu usluga u ponudi tvrtke je usluga brzih gotovinskih zajmova koja je naišla na velik interes građana.

Auro Domus se može pohvaliti statusom lidera u trgovini plemenitim metalima, ali i zaposlenicima s dugogodišnjim radnim stažom unutar tvrtke, brojnim humanitarnim projektima i sponzorstvima te milijunima zadovoljnih klijenata.

Pridružite se rođendanskom nagradnom natječaju Auro Domusa

Kako bi proslavio 14 godina poslovanja, Auro Domus je slavljeničko raspoloženje odlučio podijeliti s klijentima koji su, kako kažu iz opatijske tvrtke, u najvećoj mjeri zaslužni za njen dugogodišnji uspjeh. Auro Domus je pripremio veliki rođendanski nagradni natječaj u kojem daruje čak 10 srebrnjaka! Riječ je o Bečkim filharmoničarima od 1 unce (31.1 g), srebrnjacima cijenjenog dizajna ugledne kovnice Münze Österreich.

Bečki filharmoničar posebno je voljen od strane kolekcionara. Kada je predstavljen javnosti 2008. godine, srebrni Bečki filharmoničar bio je jedini europski novčić kovan od 99,9 posto čistog srebra. Vrlo brzo stekao je golemu popularnost, a svake godine proda se nekoliko milijuna ovog uistinu posebnog srebrnjaka.

Zadatak je vrlo jednostavan – od vas se traži da osmislite slogan Auro Domusa!

Ako se među vama kriju kreativci koji jedva čekaju podijeliti svoje ideje ili mislite da bi baš vaš slogan mogao biti među deset najboljih, priključite se nagradnom natječaju klikom na LINK i možda baš vi osvojite ovu jedinstvenu nagradu.

Idi na 24sata