To je to što me zanima!

Osigurajte bezbrižno ljeto uz Galaxy A seriju

Bliži se ljeto i vrijeme odmora, a uz Galaxy A seriju pametnih telefona učinite ove praznike još ljepšima.
Vidi originalni članak

Produženi dani postaju pozivnica za aktivnosti na otvorenom poput šetnji, trčanja ili vožnje biciklom, dok sunčeve zrake potiču druženje s prijateljima i organizaciju piknika. Unatoč važnosti obveza, ključno je pronaći ravnotežu između posla i vremena za sebe kako bismo očuvali opće blagostanje.

Zabava nikad nije bila sjajnija i sigurnija

Samsung Galaxy A55 G i Galaxy A35 5G postaju neprocjenjivi saveznici u olakšavanju svakodnevnih izazova jer zahvaljujući naprednim značajkama i sigurnosnim inovacijama, ovi pametni telefoni pružaju mir i pouzdanost u obavljanju svih obaveza. Integrirana Samsung Knox Vault sigurnosna platforma u oba uređaja pruža pouzdanu zaštitu od hardverskih i softverskih prijetnji, čime se osigurava da korisnički podaci budu sigurni i nepovredivi. Super AMOLED zaslon veličine 6,6 inča s punom HD rezolucijom osigurava kristalnu jasnoću teksta i grafike, pružajući dodatnu dozu zabave. Isto tako, Vision Booster prilagođava osvjetljenje zaslona okolini, osiguravajući optimalne uvjete za u različitim svjetlosnim uvjetima. Auto Blocker sprječava instalaciju aplikacija s neovlaštenih izvora, smanjujući rizik od zlonamjernog softvera i čuvajući uređaje pouzdanim i sigurnim dok se vi bezbrižno bavite omiljenim aktivnostima.

Potpuna sloboda odabira

Izaberite svoj Galaxy A55 5G u živopisnoj svijetloplavoj, tamnoplavoj, ljubičastoj ili žutoj boji te izrazite svoj stil na najjednostavniji način. S metalnim okvirom i Corning® Gorilla® Glass Victus®+ staklom, ovaj pametni telefon ne samo da je estetski privlačan, već je i izuzetno izdržljiv, spreman za sve izazove koje donosi ljeto. Kada su u pitanju radni zadaci i intenzivna rutina, kamera visoke rezolucije od 50 megapiksela postaje vaš najbolji prijatelj. Osim što omogućuje snimanje bilješki i dokumentiranje važnih informacija, a u potpunosti se možete osloniti na nju i za bilježenje noćnih druženja i opuštanje s prijateljima. Bilo da ste u šetnji, izlasku ili u udobnosti doma, Galaxy A55 5G pruža vrhunsku kvalitetu slike koja će zabilježiti sve važne trenutke života.

Cijeli spektar inovativnih mogućnosti

Galaxy S serija donosi korisnicima mnoštvo novih mogućnosti, a zahvaljujući svojem super brzom procesoru i impresivnoj kameri, ovaj pametni telefon omogućuje vam da zabilježite svaki bitan trenutak. S osmojezgrenim procesorom i unaprijeđenim GPU-om, obavljate zadatke brzo i učinkovito, što vam ostavlja više vremena za uživanje i istraživanje. Povezivanjem Galaxy Fit3 s ovim pametnim telefonima, korisnici mogu jednostavno nadgledati svoje fitness ciljeve. Od praćenja koraka i otkucaja srca do analize kvalitete sna, ovi uređaji omogućuju cjelovit pregled zdravstvenog i fitness statusa korisnika. Osim toga, korisnici mogu primati obavijesti i poruke bez potrebe za vađenjem pametnog telefona iz džepa ili torbe, što značajno olakšava multitasking tijekom svakodnevnih aktivnosti ili opuštanja na odmoru.

Idi na 24sata