To je to što me zanima!

Najbolje ljetne vibracije u Aquaparku MartiLandia

Na samo sat vremena vožnje od Zagreba, Aquapark MartiLandia smjestio se usred bujnog zelenog krajolika najsjevernije Hrvatske regije.
Vidi originalni članak

Ova destinacija u Međimurju predstavlja odlično osvježenje za one koji traže bijeg od ljetnih vrućina. Kada se živa na termometru podiže, ne postoji bolji način nego rashladiti se skokom u prostrane bazene aquaparka.

Aquapark usred zelene oaze netaknute prirode

Terme Sveti Martin već su nadaleko poznate kao zelena oaza zdravlja, opuštanja, ali i savršene ljetne avanture. Upravo se ovdje, u samom srcu Međimurja, nalazi mjesto koje nudi nezaboravne trenutke odmora, zabave i užitaka. U Aquaparku MartiLandia svatko će pronaći nešto za sebe. Smješten na površini od 26 hektara, posjetitelji u ovom vodenom carstvu mogu uživati u različitim toboganima za savršenu dozu adrenalina, opustiti se u toplim whirlpoolima ili se prepustiti stručnim rukama terapeuta uz masaže pod baldahinima. Svake subote u MartiLandiji održavaju se tematske zabave s posebnim ponudama i DJ Mariom Horvatom koji atmosferu drži na uzavreloj visini s najboljim hitovima za pjevušenje na udobnoj ležaljci.

Nezaboravna avantura za najmlađe goste

Za klince i klinceze, Aquapark MartiLandia, mjesto je gdje će stvoriti svoje najdraže uspomene, a u tome će im pomoći Marti i Martina, maskote aquaparka i Terma Sveti Martin. Osim što se mogu zabavljati na dječjem vodenom igralištu i velikom Jungle Gym igralištu na pijesku, djeca bezbrižno mogu uživati u vodenoj raznonodi jer ovaj aquapark nudi i osjenčani dječji bazen koji osigurava da vaši najmlađi članovi obitelji nisu na direktnom suncu. A da zabave nikad ne nedostaje brine se vrhunski animacijski tim, koji je već pripremio zabavne nagradne igre, natjecanja i brojne druge aktivnosti na otvorenom, u kojima mogu sudjelovati i mali i veliki.

Idealna destinacija za bijeg iz grada

Ako tražite mjesto za bijeg od vrelog gradskog asfalta, Aquapark MartiLandia i Terme Sveti Martin destinacija su koju ne smijete propustiti. Za sve koji više vole hlad tu su unutarnji bazeni The Temple of Life s ljekovitom termalnom vodom ili Wellness centar koji nudi bezbroj različitih masaža i tretmana pripremljenim s lokalnim proizvodima. Nakon cjelodnevnog uživanja u vodenim aktivnostima, nikako ne smijete propustiti Pub Potkova koji se nalazi na svega nekoliko koraka nasuprot aquaparku. Pružite si priliku i kušajte ukusne domaće burgere od 100% domaće Black Angus junetine i lokalnih sastojaka kao i vlastito St. Martin's pivo, nastalo u suradnji s međimurskom pivovarom Lepi dečki.

Aquapark MartiLandia otvoren je svaki dan od 10 do 20 sati, a tobogani su dostupni od 11 do 19 sati. Za one koji žele produžiti uživanje, unutarnji bazeni rade od ponedjeljka do četvrtka do 22 sata, te petkom, subotom i dan prije praznika do ponoći, omogućavajući tako i noćno kupanje kao poseban doživljaj.

Više informacija pronađite na službenim stranicama www.termesvetimartin.com ili službenom Facebook profilu Aquaparka MartiLandia.

Idi na 24sata