To je to što me zanima!

Nadahnut partnerstvom s Favbet-om Šibenik ostvario veliku pobjedu!

Slavlje nad Dinamom čekali su 13 godina
Vidi originalni članak

Samo dan nakon potpisivanja ugovora s novim generalnim sponzorom Favbet-om, nogometaši Šibenika pobijedili su na Šubićevcu aktualnog prvaka s 2-1 nakon čak 13 godina! Uz raspoložene Šibenčane Dinamo uz svu svoju kvalitetu nije mogao nadoknaditi dva pogotka „Narančastih“ iz prvog poluvremena. U svlačionici Šibenika orilo se slavlje, osjeti se neki novi polet, pozitivna atmosfera. Vlasnik Kluba Željko Karajica odmah je po dolasku povukao potrebne poteze, što se po svemu sudeći isplatilo.

- Meni je gazda kluba prije utakmice platio ručak, nije puno potrošio na mene. I to mi je dosta (smijeh). Dolaskom novog vlasnika dosta se toga okrenulo, ovo je nova energija, ovo je neki novi Šibenik, transferi su donijeli promjenu. Imamo širinu, momčad to osjeti, napravili smo pomak. Gledamo samo sebe. Ali, bit će gusto do kraja – oprezan je trener Damir Čanadi.

Sjajan vikend za vlasnika Šibenika Željka Karajicu. Predzadnja momčad prvenstva svladala je vodeću ekipu, aktualne prvake, koji imaju veliku prednost pred drugoplasiranim Hajdukom. Osim što je Karajica motivirao trenera i igrače uoči velike pobjede, dan prije utakmice potpisao je i veliki ugovor o generalnom sponzorstvu s Favbet-om na 3,5 godine. Sreći nije bilo kraja, igrače je za rušenje zagrebačkog kluba odlučio posebno nagraditi.

- Nismo to dogovarali prije utakmice, ali evo mogu vam reći da će biti… I to dupla premija. Zaslužili su je igrači. Ovo je važna pobjeda, nije bilo lako igračima nakon što se rival dan prije primakao na samo četiri boda. Pokazali su veliku želju, karakter ali i odličnu igru. Drago mi je zbog njih, ali i navijača. Lijepo je bilo vidjeti pune tribine, odlično navijanje. Idemo naprijed, posložili smo se koliko smo mogli, doveli dobre igrače, karaktere, vratili trenera Čanadija koji odlično to dirigira. Ponavljam, nije još gotovo ali nakon ovakvih pobjeda sve sam uvjereniji da ćemo ostati prvoligaši. A onda na ljeto krenuti punim jedrima, i priuštiti svima u Šibeniku još ovakvih fešti…- izjavio je Karajica za Jutarnji list.

Ovo je tek početak velikih planova Karajice za Šibenik. Rekao je kako se već razmišlja o izgradnji nogometnog kampa, suradnji sa susjednim klubovima i partnerima, odnosno kontinuiranim promjenama u svrhu razvoja kluba i postizanja vrhunskih rezultata. Uoči važne pobjede jak vjetar u šibenska jedra dala je i međunarodna kladioničarska tvrtka Favbet koja posluje i u Hrvatskoj, pružajući svojim igračima i usluge online klađenja i casina.

- Favbet već dugo podupire i sponzorira nogometne klubove te ostale sportove. Do sada smo sponzorirali 15 nogometnih klubova, boksače, razne sportske evente, a ulažemo i u društveno odgovorne projekte. Željko Karajica ima veliko iskustvo upravljanja klubova iza sebe i što je najvažnije, pobjednički mentalitet. Baš kao i Favbet! Velika i važna pobjeda nad Dinamom 2-1 samo je početak jedne divne sportske priče i partnerstva. Favbet se kladio na Šibenik iako su predzadnji u ligi jer vjerujemo u iskustvo i planove vlasnika Karajice, kao i ostatka tima. Za sada se čini da smo dobro investirali. - oduševljeno je zaključio Andrii Matiukha, investitor i vlasnik Favbet-a.

Idi na 24sata