To je to što me zanima!

Mirisni jesenski recepti koji će zadovoljiti sva osjetila

Jesen donosi hladnije dane, zlatno lišće i vrijeme kada kućna atmosfera postaje idealna za kuhanje mirisnih i ukusnih obroka, a što može bolje pratiti ovo doba godine od tople, sezonske hrane pripremljene s ljubavlju i preciznošću u modernoj kuhinji?
Vidi originalni članak

Uz napredne uređaje, kuhanje može postati jednostavnije, brže i zabavnije, dok pametne tehnologije olakšavaju cijeli proces; od pripreme sastojaka do organizacije kućanstva. 

Pečena bundeva s medom i timijanom 

Jednostavna, a bogata okusom, pečena bundeva s medom i timijanom pravi je jesenski klasik.  

Sastojci: manja bundeva, 2 žlice maslinovog ulja, žlica meda, svježi timijan, sol i papar po ukusu 

Priprema: Bundevu narežite na kriške, stavite u posudu za pečenje. Prelijte maslinovim uljem, medom, pospite timijanom, solju i paprom. Pecite u unaprijed zagrijanoj pećnici na 180°C 40 minuta dok ne postane zlatno-smeđa.  

Ako koristite BESPOKE Dual Cook pećnicu s AI Pro Cooking tehnologijom koja uz pomoć pametnih algoritama automatski bira najbolje postavke za vaše recepte, pečenje bundeve postaje jednostavno i nalik na profesionalno kuharsko iskustvo. Upravo to naglašava i Jamie Oliver, ističući koliko su sezonski sastojci važni za kreiranje savršenog jela. Osim toga, BESPOKE hladnjak opremljen SpaceMax™ tehnologijom, osigurava dugotrajnu svježinu sezonskih namirnica te uz AI Energy Mode značajno smanjuje potrošnju energije, čineći vaš dom učinkovitijim i održivijim. 

Krem juha od bundeve 

Nema jeseni bez tople krem juhe, a juha od bundeve s dodatkom začina poput muškatnog oraščića i đumbira pravi je hit. Ovaj recept ne zahtijeva puno truda, a rezultat je iznimno kremasta i ukusna juha. 

Sastojci: bundeva, mrkva, manji krumpir, glavica luka, povrtni temeljac, muškatni oraščić, sol, papar, vrhnje za kuhanje po želji 

Priprema: Na malo maslinovog ulja pirjajte luk, dodajte povrće i temeljac.  Kuhajte dok povrće ne omekša, a zatim izmiksajte dok ne postane glatko. Po želji dodajte vrhnje i poslužite s malo muškatnog oraščića na vrhu. 

Dok pripremate ovu kremastu juhu, Samsung SmartThings aplikacija omogućuje da putem Galaxy Z Flip6 pametnog telefona ili bilo kojeg Galaxy uređaja lako kontrolirate sve uređaje u domu, uključujući perilicu rublja i sušilicu koje osiguravaju čistu i njegovanu odjeću. EcoBubble™ tehnologija omogućuje čišćenje tkanina uz uštedu energije, dok AI Wash prepoznaje optimalan ciklus pranja. Kad završite s kuhanjem, BESPOKE Jet Complete usisavač s izuzetnom usisnom snagom do 210 W pomaže  kuhinju održati besprijekorno čistom, bez imalo napora. 

Jabuke pečene s cimetom i zobenim pahuljicama 

Ovaj slatki desert donosi pravi miris jeseni, a priprema je vrlo jednostavna. Jabuke pečene s cimetom i zobenim pahuljicama obiluju toplinom i slatkoćom koja podsjeća na djetinjstvo. 

Sastojci: 4 veće jabuke, 2 žlice zobenih pahuljica,  žličica cimeta, žlica meda, žličica maslaca 

Priprema: Izvadite sredinu jabuka i napunite ih smjesom od zobenih pahuljica, cimeta i meda. Stavite komadić maslaca na vrh svake jabuke. Pecite u pećnici na 180°C 25-30 minuta. 

Dok čekate da se ovaj desert završi, ne zaboravite na odmor uz novu liniju Samsung televizora. Zahvaljujući inovativnim tehnologijama, boje i detalji oživljavaju na zaslonu, a pametne značajke obogaćuju cjelokupno vizualno iskustvo. Samsung omogućuje da povežete sve uređaje (od pećnice, hladnjaka do televizora) i upravljate njima putem pametnog telefona. Zamislite da pripremate večeru, a pećnica vas putem pametnog telefona obavijesti da je obrok gotov, dok vi u miru gledate svoju omiljenu seriju. Povezanost nikada nije bila ovako jednostavna! 

Samsung ponuda koja se ne propušta! 

Jesen je pravo vrijeme za uživanje u toplim receptima, ali i za upotpuniti dom uz pomoć najmodernijih uređaja. Kupnjom odabranog Samsung hladnjaka, na poklon dobivate mikrovalnu pećnicu – potpuno besplatno! Ova promocija traje do 29.9.2024., a uz Samsung uređaje možete biti sigurni da će jesen biti mirisnija, ugodnija i jednostavnija! 

Idi na 24sata