To je to što me zanima!

Merkur osiguranje otvorilo novu poslovnicu u Murskom Središću

Mursko Središće, 18.10.2024.; U širem centru Murskog Središća, na adresi Frankopanska 7, svoja vrata službeno je otvorila nova poslovnica Merkur osiguranja.
Vidi originalni članak

Otvorenje poslovnice obilježeno je promotivnim aktivnostima koje su se odvijale u centru grada i ispred same poslovnice. Tako je gradom prošetao Happy, službena maskota Merkur osiguranja i osim doze sreće, prolaznicima podijelio promotivne letke i prigodne poklone povodom otvorenja.

Predstavljanju nove poslovnice je prisustvovao Krešimir Limpić, član Uprave, kao i voditelji prodajnih timova i zastupnici.

Nova poslovnica otvorena je kako bi klijentima u ovom dijelu međimurske županije sve usluge Merkur osiguranja bile još dostupnije, a njihovo korištenje postalo jednostavnije. „Osim kontinuiranog ulaganja u digitalizaciju i dalje je potrebno voditi računa o klijentima koji žele doći u poslovnicu i dobiti direktnu uslugu od strane naših savjetnika. Zbog njih i dalje veliku pozornost ulažemo u vizualni identitet naših prodajnih mjesta“, objasnio je član Uprave Krešimir Limpić.

Prostor nove poslovnice je, poput ostalih poslovnica, uređen moderno, a posebnost je i mali lounge dio, u kojem klijent može opušteno pričekati sastanak s prodajnim zastupnikom. Sve Merkurove poslovnice uređuju se u skladu s filozofijom brenda gdje je čovjek, odnosno klijent, uvijek u fokusu i na prvom mjestu. Poslovnice su prepoznate upravo po nastojanju stvaranja male oaze sigurnosti u kojima se klijenti osjećaju ugodno i opušteno. Neovisno o tome u kojem se gradu nalazi, svaka poslovnica vizualno je usklađena, uz komunikaciju „Čuda života“ kao glavnu viziju i misiju brenda.

S otvorenjem nove poslovnice Merkur osiguranje nastavlja širiti svoje poslovanje i ostvarivati poslovne ciljeve. Zadnjih par godina, zahvaljujući kvaliteti programa i konkurentnosti, Merkur osiguranje ostvaruje brz rast privatnih zdravstvenih osiguranja pružajući tako svojim klijentima cjelokupnu zaštitu. Prepoznati su po svojem individualnom pristupu svakom klijentu i kreiranju najboljeg rješenja prilagođenog određenom trenutku života.

Idi na 24sata