To je to što me zanima!

Koordinacija: Pogledajte kako je izgledalo miniranje svoda bazilike u Palmotićevoj

U novoj emisiji Koordinacije govori se o obnovi dviju najvećih crkvi u Zagrebu
Vidi originalni članak

U Temi tjedna zavirili smo u Baziliku Presvetog Srca Isusova čije je razorne prizore nakon potresa 22. ožujka 2020. teško zaboraviti. U konstrukcijsku i cjelovitu obnovu dosad je uloženo više od 22 milijuna, a obnova je toliko specifična da bi svoje mjesto mogla naći u udžbenicima novih generacija. 

Gost rubrike Notes je arhitekt Damir Foretić, dokazani stručnjak u obnovi sakralnih objekata i glavni projektant Zagrebačke katedrale od 1992. godine pa do danas. 

Jeste li znali da je upravo u rudniku Paklina kraj Vrgorca dogovoreno asfaltiranje carskog Beča? Više o ovom nalazištu bitumena, jednom od najstarijih u Hrvatskoj, donosi rubrika Miljokaz

Kako učiniti stari stan modernijim, koliko je važno paziti na izolaciju i zvučnu zaštitu te kako tapete podižu izgled stana, otkriva dizajnerica interijera Paula Helena Bara. 

Emisija započinje rubrikom Antina Garaža. U ovoj epizodi Ante Cash testira UltraCare Rain Protector iz tvrtke Mapei Croatia, proizvod koji služi kao zaštitni učvršćujući vodoodbojni tretman za privremenu zaštitu vanjskih podova, poput balkona ili terasa, izloženih kiši.

Koordinaciju gledajte srijedom na Drugom programu HTV-a, na YouTube kanalu ili na društvenim mrežama: Facebook, Instagram, Tik Tok i LinkedIn. 

Idi na 24sata